FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

L-a făcut „sclav”, apoi i-a cerut scuze » Gigi Becali dezvăluie că l-a sunat pe conducătorul din Liga 1: „Iartă-mă, eram nervos”

Gigi Becali / foto: GSP
Gigi Becali / foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 11:57 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 12:23

După ce i-a jignit grosolan pe conducătorii din Liga 1 care nu i s-au alăturat în demersul de a elimina regula U21, Gigi Becali pare să fi revenit la sentimente mai bune. Patronul de la FCSB l-a căutat pe Bogdan Bălănescu, directorul general al lui FC Voluntari, pentru a-i prezenta scuzele pentru ieșirea de zilele trecute.

„E un om pe care l-am jignit și după mi-a părut rău. E ăla de la Voluntari, cum îl cheamă? Bălănescu. 

El, săracul, instiga pe acolo, se băga, eu cred că a fost o influență, ceva din partea FRF. L-am jignit și apoi seara l-am sunat și i-am zis: «Iartă-mă, eram nervos»

A fost prea cuminte, nu mi-a răspuns, adică mi-a purtat respectul de vârstă. Și am zis că trebuie să îi cer iertare”, a afirmat Gigi Becali, conform ProSport

Bulversat complet când a auzit cât vrea Gigi Becali pentru titularul de la FCSB: „Iar veniți mă cu sume d-astea?”
FCSB
Bulversat complet când a auzit cât vrea Gigi Becali pentru titularul de la FCSB: „Iar veniți mă cu sume d-astea?”

Bogdan Bălănescu: „Ne-am văzut interesul”

Bălănescu, care a activat mult timp și la Dinamo, a argumentat încă de atunci poziția adoptată de FC Voluntari: 

„Fiecare declară, jignește și se comportă cum consideră. Clubul nostru și-a văzut interesul. 

Acum, să nu creadă cineva că dacă se vota în Adunarea Generală se și putea schimba automat regulamentul, dar fiecare are părerea lui. Trădător înseamnă că noi eram împreună, după care am întors armele. Nu s-a întâmplat asta. Noi ne-am trezit astăzi cu această discuție”.

Gigi Becali, fail la Adunarea Generală a LPF

Patronul FCSB, Gigi Becali, a fost prezent marți la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, în tentativa sa de a schimba regulamentul Superligii din sezonul următor, dar și pentru a scoate din regulament criteriul U21. Demersul lui Becali n-a avut sorți de izbândă: Gigi a avut doar șase aliați, în timp ce șapte au votat contra. Două echipe s-au abținut de la vot.

Am vrut să văd cine sunt stăpânii și cine sunt sclavii. Și am vrut să văd trădătorii. Acum am văzut. Burleanu l-a învins pe Becali!

FC Voluntari se abține, deci e și sclav, și trădător. Cine e stăpân acolo e trădător și sclav, ca să audă la televizor șeful de acolo.

- Gigi Becali, după Adunarea Generală a LPF

Citește și alte știri despre FCSB: 

Bulversat complet când a auzit cât vrea Gigi Becali pentru titularul de la FCSB: „Iar veniți mă cu sume d-astea?”

El e jucătorul #1 în cantonamentul din Olanda » Se conturează un lider în vestiarul FCSB! + VIDEO cu două execuții de senzație

Pintilii sau Charalambous: cine e adevăratul A1 la FCSB? GSP a urmărit antrenamentele „roș-albaștrilor” din Olanda și a obținut răspunsul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Giorgi
Giorgi  •  03 Iulie 2023, 09:56

Acest individ *** de la fcsb trebuie exclus din fotbal și CNA să interzică publicarea lui pentru că este toxic pentru fotbal și societatea românească !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  01 Iulie 2023, 18:14

Pt. Billvander/... amice, nu ai înțeles nimic. Balanescu face parte din grupul imbarligatilor. Ceea ce a făcut acum Gigi Valiza a fost sa-si ceara scuze prin ricoșeu finului Pandele. Ai priceput de ce balanescu nu era un subiect ?

NicusoR53
NicusoR53  •  01 Iulie 2023, 17:41

Am si eu o intrebare : *** asta impreuna cu "***" , pe care ai are , tot mai exista ? Cand el cu verii lui si cu presul "federatiei "dispar , poate mai putem spera la ceva . O zi buna !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează