FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali susține că are un confrate în Liga 1: „Există schimbare fără să nu o facă el? Du-te, bă!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2022 08:56 / Actualizat sambata, 23 iulie 2022 09:43

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre faptul că se bagă peste antrenorul echipei și a susținut că nu este singurul finanțator din Liga 1 care are acest obicei.

Potrivit lui Becali, și Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, s-ar implica și el în alcătuirea formației de start și ar decide schimbările.

Becali a văzut alt meci: jucătorii de la FCSB chiar au alergat cu Saburtalo » Care a fost problema
SABURTALO - FCSB 1-0
Becali a văzut alt meci: jucătorii de la FCSB chiar au alergat cu Saburtalo » Care a fost problema

Gigi Becali îl arată cu degetul pe Mihai Rotaru

„Eu am ştiut să lucrez şi de asta nu sunt în faliment. E greu de făcut fotbal în România. Eu am ştiut să lucrez, am controlat eu totul. Şi schimbări, şi echipă. Tot. Cine să existe să facă ca mine? Toţi au pus manageri şi au intrat în groapă. Nu există să comande cineva pe averea ta!

Singurii oameni care am rezistat suntem eu, Hagi şi Rotaru. 

Rotaru controlează şi temperatura la care se fac antrenamente. Du-te, bă! Există schimbare fără să nu o facă el? Nu există aşa ceva! Nu se ştie despre el, că nu zic”, a spus Gigi Becali, pentru as.ro. 

Mihai Rotaru: „Antrenorii conduc o echipă de fotbal, eu un club"

Invitat recent la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Mihai Rotaru a negat faptul că se implică în alcătuirea formației de start.

- Sincer, ați impus jucători în echipă?
- Niciodată, niciodată! Să vă dau câteva exemple. După meciul de la Laci, când am pierdut cu 1-0 în Albania, am reziliat cu Ouzounidis și au rămas antrenori Bon cu Octavian Benga. Mi-am dat cu părerea cu două zile înainte de meci: „Din punctul meu de vedere, cred că acolo ar fi mai bine celălalt". Nici măcar acolo nu am putut să mă impun! Niciodată nu am dat sugestii de jucători, cu cine să joace. Pot să spun altceva. 

- Vă rog.
- Chem antrenorul, discutăm: „Uite, avem un plan pentru jucătorul X. Vedem cum facem să-l promovăm. Dar nu înseamnă să-l promovăm dacă el joacă prost. Dar vezi cum găsim o soluție". Asta le-am spus antrenorilor. Ei conduc echipa, eu conduc clubul. Adică ceea ce conduc ei trebuie să fie reglementat și înregimentat în politica clubului. Trebuie să vedem cum dezvoltăm acest club, cum îl promovăm. Vreau, totodată, ca Universitatea Craiova să nu importe modele, ci să producă modele. Noi tot timpul am venit cu ceva. Am venit prima dată cu Vătăjelu, apoi cu Băluță, Mitriță, Mihăilă, Baiaram, Markovici și Câmpanu. Încercăm să producem astfel de modele. 

Gigi Becali nu-l demite pe Toni Petrea

Patronul FCSB spune că nu ia în calcul demiterea antrenorului Toni Petrea.

„Păi, ce legătură are antrenorul? Ce să-i facă antrenorul lui Haruț. Nu schimb eu antrenorul acum. Nu! O să văd ce se întâmplă. Nu e mare lucru să întoarcem rezultatul.  Dar mai departe ce facem? Dacă jucăm aşa cu o echipă tare ne dă 4-5. Ne facem de râs”, a precizat Gigi Becali.

Eu nu mai am nicio motivaţie de a continua, dar trebuie să continui ca să îmi scot banii. Nu arunc cu banii. Fac tot posibilul să-mi scot banii 
– Gigi Becali

VIDEO Totul despre Rapid – FCSB

Citește și: 

„Fără fumat și înjurat la mine-n curte!” » Ce titular de la FCSB a fost scos din lot de Becali

Sergiu Hanca, tot mai aproape de revenirea în Liga 1! Luni va face vizita medicală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
istet10
istet10  •  23 Iulie 2022, 16:49

Doi prostalai fara bun simt. Becali si Rotaru. Nu au dat faliment, dar se fac de ras in Europa. Stimati ziaristi. Asta punetile in fata celor doi. Lipsa de performanta in cupele europene.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  23 Iulie 2022, 16:10

...da ce am zis ?

craiova007
craiova007  •  23 Iulie 2022, 15:58

Confratele lui Gigi e Mititelu - ei confunda statutul de patron cu cel de stapan.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează