FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

Gigi Becali și Dumitru Dragomir și-au dat întâlnire la numai câteva ore după CFR - FCSB: „Felicitări că n-ai mai schimbat în minutul 20!”

Dumitru Dragomir, în stânga. Becali, în dreapta
Dumitru Dragomir, în stânga. Becali, în dreapta

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2023 15:10 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 15:57

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președintele al Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a întâlnit în această dimineață cu Gigi Becali (64), patronul de la FCSB, cu care a vorbit despre victoria „roș-albaștrilor” cu CFR Cluj, 1-0.

Învingătoare în Gruia, 1-0, FCSB s-a apropiat la numai 6 puncte de ardeleni, cu 6 etape rămase până la finalul sezonului regulat.

În această dimineață, Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, s-a întâlnit cu Dumitru Dragomir. Iar cel din urmă a povestit cum a decurs dialogul.

Șocul anului în fotbalul englez » Manchester City ar fi încălcat peste 100 de puncte din regulamentul Premier League și riscă depunctarea sau chiar excluderea din campionat! Reacția „cetățenilor”
MANCHESTER CITY
Șocul anului în fotbalul englez » Manchester City ar fi încălcat peste 100 de puncte din regulamentul Premier League și riscă depunctarea sau chiar excluderea din campionat! Reacția „cetățenilor”

Dumitru Dragomir s-a întâlnit cu Gigi Becali a doua zi după CFR Cluj - FCSB 0-1

„A venit la şantier ca să rezolvăm cu un drum. A fost într-un trening frumos, aşa. Şi i-am zis: «Bă, îmbracă-te!». El mi-a zis: «Eu? Sunt very strong» (n.r. - foarte puternic).

Era fericit, l-am şi felicitat pentru rezultat: «Felicitări că n-ai mai schimbat în minutul 20!». La care el a răspuns: «Eh, să vedem ce mai zice presa acum!».

Chiar este savuros: «Bă, am făcut schimbări bune!». Eu i-am zis că le-a făcut chiar perfect, la timp. Era tare bucuros. A jucat bine echipa. Şi prima repriză şi a doua. Să ştiţi că eu m-am aşteptat, cu terenul. Ăştia erau mici, zburdau. Ceilalţi, malaci, înotau în ghete.

Cine le-a dat crampoane adecvate terenului îngheţat a fost băiat deştept. Ăia erau elefanţi pe patine. Dacă era desfundat, era altceva. Aşa, ăştia mici au zburdat”, a afirmat Dragomir, conform Fanatik.

VIDEO » Gigi Becali: „Vă rog să ne lăsați să ne pregătim de Liga Campionilor”

Gigi Becali a avut și o întâlnire cu jurnaliștii în această dimineață. Patronul de la FCSB este euforic după victoria împotriva campioanei.

„Noi, dacă jucăm așa, ne gândim să ne lăsați în pace, să ne pregătim de Liga Campionilor. Nu le-am dat nicio șansă celor de la CFR Cluj. Am fost doar noi pe teren, mai ales în prima repriză. Dacă jucăm așa, vă rog să ne lăsați să ne pregătim de Liga Campionilor.

Golul nostru a venit ca urmare a jocului nostru. Nu ați văzut că nu s-a schimbat nimic? Nu aveai ce să schimbi. Ce să schimbi? Când joacă echipa perfect, nu ai ce să schimbi”, a precizat Becali.

Mai multe știri din Liga 1:

Adrian Mititelu amenință înainte de Rapid - FCU Craiova: „Dacă fanii mă înjură, scot echipa de pe teren! Să joace Șucu și Angelescu”

Daniel Niculae nu s-a abținut » Replică după ce Cristi Balaj s-a luat de giuleșteni: „Chiar se teme CFR Cluj de Rapid? Sau are domnul Balaj ceva cu noi?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
emil1986
emil1986  •  07 Februarie 2023, 09:48
Postat de ionescugeorge77 pe 06 Februarie 2023, 19:27

...doi comunisti de omenie ...

Ba, minte scurta, Becali a fost capitalist, avea sute de oi, si-n comunim. Ce esti asa taun???!!! Mai ai frati??? :)))

miki123
miki123  •  07 Februarie 2023, 08:50

Doi penali care au distrus fotbalul românesc! Meciuri aranjate, jucători adverși mituiți, ***, brichete, valize, etc!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rav410wrc
rav410wrc  •  06 Februarie 2023, 21:17

Poate-l cheama si pe inculpatu' V.Piturca ... Va fi un fel de trio Grigoriu !!! :)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează