FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali e pregătit de noi investiții la FCSB: „Gnohere face mofturi dacă nu are concurență în atac”

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 octombrie 2019 16:15

După victoria la scor cu Hermannstadt, 4-0, patronul FCSB-ului a anunțat că vrea să mai transfere un atacant și, poate, un fundaș central.  

Gigi Becali vrea să mai aducă un atacant și pentru a-i oferi lui Harlem Gnohere (31 de ani) o motivație suplimentară.  

„Ne mai trebuie un atacant, zic eu. Și știu eu? Un fundaș central poate. Dar un atacant sigur mi-ar trebui! Că și Gnohere, dacă nu are concurență în atac, face mofturi”, a spus Gigi Becali, la Look Plus. 

3 goluriîn 8 meciuri a marcat Harlem Gnohere pentru FCSB în actualul sezon al Ligii 1

Pe postul de atacant, FCSB îi are pe Juvhel Tsoumou și Harlem Gnohere, în timp ce fundași centrali sunt Bogdan Planic, Bozhidar Ciorbadjiski și Iulian Cristea.

VEZI ȘI:

HERMANNSTADT - FCSB 0-4 // E de 50, 70, 100 de milioane! Becali, dezlănțuit după golurile lui Florinel Coman: „Lumea zice că vorbesc prostii, dar o să vedeți”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
130874067686396
Petre Puiu Natu  •  28 Octombrie 2019, 07:23

Ziaristule!!! Hora ce joaca?

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  27 Octombrie 2019, 20:23
Postat de jacques_collin pe 27 Octombrie 2019, 19:30

Asuma-ti identitatea ciobaneasca, bai ***! Va numiti Fotbal Club FCSB, nu aveti stadion, nu aveti identitate. In schimb aveti procese peste procese in instanta. Echipa din Liga a 4-a este CSA STEAUA BUCURESTI, adica originalul. Toata lumea stie ca ''echipa Armatei'', ''militarii'', ''echipa din Ghencea'' e STEAUA, fosta castigatoare a CCE. #catifecesebistiatatiaprosti

Ierbica, voi ce stadion aveti, ca ala de se construieste e al tuturor ca e din bani publici. Crezi ca daca sunteti finantati din bugetul Romaniei (2 mil Euro si nu ati fost in stare sa promovati 2 ani la rand desi v-ati infiintat direct in L4 in loc de L5!) aveti dreptul la tot gratuit? Vorbesti urat de cioban dar iti luai ierbica din banii lui cand erst "Pana la moarte..."! Ipocritilor!

jacques_collin
jacques_collin  •  27 Octombrie 2019, 19:30
Postat de sbfc pe 27 Octombrie 2019, 18:45

Steaua 86 esti o clona la fel ca si echipa ta de suflet Clona din liga a 4-a se numeste CSA Steaua, nu Steaua Bucuresti. De unde ati aparut...? Ai uitat acum cand v-ati nascut? Nici nu vi s-a uscat bine pipilica din pantaloni si pretindeti ca ati facut si armata. Echipa din primul esalon este Steaua Bucuresti, toata lumea stie, pana si voi stiti. Voi v-ati nascut din prea multa invidie... Voi sunteti creatia erorilor judecatoresti.... Voi sunteti nimeni...Voi sunteti ambitia unor uniforme... Voi asanati banul public... Voi si numai voi sustineti ca echipa adevarata se afla in liga a patra si aveti dreptate acolo v-ati nascut si acolo a-ti si ramas... Voi nu aveti palmares pentru ca pana atunci nu ati avut fotbal. Daca vreti recunoastere de ce nu va ia nimeni in seama... De ce FRF si Liga va recunoaste ca fiind o echipa nou infiintata, la fel si UEFA si FIFA. Actul vostru de nastere nu este 1947... Intr-o lume normala voi nici macar nu existati, AMATORILOR!

Asuma-ti identitatea ciobaneasca, bai ***! Va numiti Fotbal Club FCSB, nu aveti stadion, nu aveti identitate. In schimb aveti procese peste procese in instanta. Echipa din Liga a 4-a este CSA STEAUA BUCURESTI, adica originalul. Toata lumea stie ca ''echipa Armatei'', ''militarii'', ''echipa din Ghencea'' e STEAUA, fosta castigatoare a CCE. #catifecesebistiatatiaprosti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează