FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a reacționat după comunicatul dat de Hagi: „Sunt puțin uimit”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2022 07:57 / Actualizat miercuri, 18 mai 2022 13:17

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat după comunicat dat de Gică Hagi, cu privire la meciul dintre echipa roș-albastră și Viitorul, 2-5, din 2013.

  • Context: Patronul de la FCSB spusese în cursul luni că roș-albaștrii, campioni deja, s-au predat intenționat în meciul cu cântec pierdut în fața Viitorului în 2013, 2-5, totul în contextul discuțiilor apărute după remiza cu Voluntari de sâmbătă, 2-2.  
  • Cu acea victorie, Viitorul, echipa nașului lui Gigi Becali, Gică Hagi, și-a mărit șansele de menținere în Liga 1

După comunicatul trimis de Gică Hagi, care a spus că nu a fost implicat în aranjarea acelui meci, Gigi Becali a reacționat, declarând că „Regele” nu a știut de planul roș-albaștrilor.

A jucat în controversatul FCSB - Viitorul 2-5: „Am pierdut 60.000€ din cauza acestui meci! Bag mâna în foc pentru ce s-a întâmplat”
DEZVĂLUIRI
A jucat în controversatul FCSB - Viitorul 2-5: „Am pierdut 60.000€ din cauza acestui meci! Bag mâna în foc pentru ce s-a întâmplat”

Gigi Becali a reacționat după comunicatul lui Hagi

„Păi, a fost vreo discuție? Cere Hagi vreodată să se dea cineva la o parte? De-aia sunt eu puțin uimit. Eu am zis la modul frumos, că l-am ajutat pe nașul meu. Nu am zis că am vorbit sau că a fost corupție.

Am jucat cu rezervele, cum a jucat și el cu rezervele. Nu s-a dat nimeni la o parte! N-am spus așa ceva. A fost un meci jucat cu niște jucători care nu erau titulari, cu rezervele”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Gică Hagi: „Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu știe să piardă”

„Regele” a reacționat prompt, acuzându-l pe finul său că „nu știe să piardă”. Nu e pentru prima oară când relația dintre cei doi suferă scurtcircuite. În 2018, latifundiarul a bănuit că ruda lui a făcut-o pe CFR campioană.

„Doresc să clarific public, încă o dată, așa cum am făcut-o și în alte rânduri, că între mine și Gigi Becali sau între reprezentanții celor două cluburi NU A EXISTAT NICIODATĂ și vă asigur că NU VA EXISTA nici în viitor, absolut nicio discuție care să afecteze integritatea competiției! 

Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu știe să piardă. În sport mereu este un învingător și un învins, iar pentru mine lucrurile sunt foarte clare, toate meciurile trebuie câștigate numai pe teren. În rest, tot ce s-a scris și s-a vorbit despre acest subiect sunt NUMAI speculații”, a fost mesajul lui Hagi, publicat pe site-ul farulconstanta.com.

Ce s-a întâmplat în 2013: FCSB s-a predat în fața Viitorului și l-a salvat pe Hagi de la retrogradare

Pe 19 mai 2013 se disputa antepenultima etapă din Liga 1. Pe Ghencea, FCSB se pregătea s-o înfrunte pe Viitorul. Prima era deja campioană, în timp ce clubul de la malul mării avea mari emoţii cu retrogradarea. Era cu un singur punct peste linia ce duce în „B”. Partida s-a terminat cu un rezultat şocant. 5-2 pentru Viitorul.

Echipa folosită de FCSB în acel meci: V. Cojocaru - Râpă (Ad. Popa 46), Gardoș, D. Bratu (Georgievski 38), Pârvulescu - Prepeliță, L. Filip - G. Iancu, Adi Rocha, M. Costea (Rusescu 46) - Nikolic 
Antrenor: Laurențiu Reghecampf 

Viitorul: Vâtcă - Bălașa, Larie, Puțanu, Toșca - Nikolov (Cl. Herea 75), Al. Lazăr - A. Chițu, N. Dică (Onicaș 55), Cârstocea (Cristocea 67) - Vl. Rusu 
Antrenor: Cătălin Anghel 

Echipa-tip a FCSB în acel sezon: Tătăruşanu - Georgievski, Chiricheş, Szukala, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase - Rusescu

VIDEO Duckadam, concluzii după un nou titlu câștigat de CFR: „FCSB a făcut multe greșeli și probabil o să mai facă”

Citește și: 

ÎCCJ a admis cererea de judecare a recursului FCSB privind palmaresul Stelei » Ce înseamnă decizia de azi a instanței

Gigi Becali a anunțat plecarea unui titular din meciul cu Voluntari: „E clară treaba!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
vasileroaita
vasileroaita  •  18 Mai 2022, 20:13

În poză, Becali pare foarte speriat. O fi văzut un vas cu tămâie?!?

vasileroaita
vasileroaita  •  18 Mai 2022, 20:12

Hagi s-a dezis de Becali pentru ca stie ca spusele lui Becali il pot face si pe el ... scriitor! Iar pe Becali chiar scriitor cu multiple carti!!

dobrin
dobrin  •  18 Mai 2022, 17:42
Postat de 1948forever pe 18 Mai 2022, 13:41

hagi in loc sa zica bogdaproste ca nu a retrogradat. stia bine ca nu avea nicio sansa.

Pai da... trei puncte bogdaproste de la finu' Gheorghe si inca trei puncte bogdaproste de la finu' finului Borcea si a cazut Chiajna in locul Viitorului. Asta e cum s-ar zice... in ziua de azi nici in fini nu mai poti avea incredere :))))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează