FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Gigi Becali, furios că Voluntari nu s-a dat la o parte! Dă exemplu non-combatul FCSB cu Viitorul: „Știți ce am făcut cu Hagi în 2013? Reghe făcea pe nebunul”

Gigi Becali / Sursă foto: GSP
Gigi Becali / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 12:50 / Actualizat luni, 16 mai 2022 16:51

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, nu acceptă prea ușor pierderea titlului. Din nou perdant în lupta cu CFR Cluj, latifundiarul a acuzat iarăși evenimentele petrecute sâmbătă, când roș-albaștrii s-au încurcat cu FC Voluntari, 2-2.

UPDATE 16:45 Hagi, reacție rapidă după ce Becali a recunoscut că FCSB a fost BLAT cu Viitorul

Gheorghe Hagi, antrenorul celor de la Farul Constanța, îi arată obrazul lui Gigi Becali, într-un comunicat emis la câteva ore după declarațiile oferite de latifundiar în cadrul unei emisiuni televizate. „Regele” a reacționat prompt, acuzându-l pe finul său că „nu știe să piardă”. Nu e pentru prima oară când relația dintre cei doi suferă scurtcircuite. În 2017, latifundiarul a bănuit că ruda lui a făcut-o pe CFR campioană.

Doresc să clarific public, încă o dată, așa cum am făcut-o și în alte rânduri, că între mine și Gigi Becali sau între reprezentanții celor două cluburi NU A EXISTAT NICIODATĂ și vă asigur că NU VA EXISTA nici în viitor, absolut nicio discuție care să afecteze integritatea competiției! Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu știe să piardă. În sport mereu este un învingător și un învins, iar pentru mine lucrurile sunt foarte clare, toate meciurile trebuie câștigate numai pe teren. În rest, tot ce s-a scris și s-a vorbit despre acest subiect sunt NUMAI speculații.

- Comunicat Gică Hagi

Știrea inițială:

La 12 ore după ce rivala CFR Cluj și-a adjudecat titlul, Becali a intrat în direct la TV și a lansat o nouă serie de acuzații la adresa lui Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, de care e legat și printr-o relație de rudenie. Patronul de la FCSB nu înțelege de ce finul său nu a tras sforile pentru a-i ajuta pe roș-albaștri, așa cum Becali a procedat în 2013 cu Viitorul, echipa lui Gică Hagi.

Gigi Becali, acuzații grave: „Să felicit hoția? Mizerii! CFR a furat titlul!” + Insinuări la Reghe: „L-am întrebat și pe MM, nu înțeleg ce-a făcut”
CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 2-1
Gigi Becali, acuzații grave: „Să felicit hoția? Mizerii! CFR a furat titlul!” + Insinuări la Reghe: „L-am întrebat și pe MM, nu înțeleg ce-a făcut”

Gigi Becali, acces de furie la TV: „Juca vreodată Voluntari dacă nu dădea CFR prime?”

„Juca vreodată Voluntari dacă nu dădea CFR prime? E clar! Ce probe să mai dau? Să ancheteze, e treaba lor. Eu am spus ce știu, ce mi-au spus. Dar e situația clară. De ce să bagi echipa bună deși joci finala Cupei?

(...) Dacă finul meu, despre care cred că mă iubește, m-a trădat când a fost vorba de interes, ce să mai fac? Când a fost situația cu Gică Hagi, în 2013, când era să retrogradeze, Reghe făcea pe nebunul. I-am zis: «Du-te, bă, de aici, că asta e echipa!» Dacă eu am posibilitatea să-mi ajut nașul, ce să mai fac? Reghe făcea figuri. Dar am băgat copiii. Eu îl ajut pe nașul meu, mă! Am posibilitatea să-l ajut? Îl ajut! Reghe spunea că nu face așa ceva, dar i-am zis lui MM să dea el echipa pe care i-o dau, nu s-o dea antrenorul! 

Cum să fac lucruri împotriva nașului meu? Finul meu trebuia să zică: «Ciobotariule, Bălănescule, așa se face! Noi așa trebuie să jucăm! Să fie dreptate!»”, a declarat Becali, la Pro X. 

Ca primar, rog instituțiile statului din România, începând din dimineața aceasta, să înceapă una sau mai multe anchete de urgență dacă ceea ce a spus patronul de la FCSB este adevărat. Iar dacă într-adevăr le-au fost promise cele 1.500 de euro celor de la FC Voluntari de la Primărie, sumă dublată de alți 3.000 de euro care au venit din alte surse, cei vinovați să plătească! Eu nu am asemenea informații. Dar e posibil ca ceea ce spune patronul FCSB să fie adevărat și rog instituțiile statului să facă anchetă.

- Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, sâmbătă

Ce s-a întâmplat în 2013: FCSB s-a predat în fața Viitorului și l-a salvat pe Hagi de la retrogradare

Pe 19 mai 2013 se disputa antepenultima etapă din Liga 1. Pe Ghencea, FCSB se pregătea s-o înfrunte pe Viitorul. Prima era deja campioană, în timp ce clubul de la malul mării avea mari emoţii cu retrogradarea. Era cu un singur punct peste linia ce duce în „B”.

Partida s-a terminat cu un rezultat şocant. 5-2 pentru Viitorul. Imediat după finalul acelui joc, inclusiv primii doi oameni de la Steaua au făcut declaraţii prin care au lăsat clar să se înţeleagă că meciul a fost cedat fără luptă.

Gigi Becali, furios că Voluntari nu s-a dat la o parte! Dă exemplu non-combatul FCSB cu Viitorul: „Știți ce am făcut cu Hagi în 2013? Reghe făcea pe nebunul”
FCSB - Viitorul 2-5 / foto: Arhivă GSP

Sunt fericit. Eu nu fac aranjamente, ăsta nu a fost nici aranjament, nici blat! Dar eu am voie să mă bucur pentru nașul meu. Așa am simțit! Care e problema, nu mai am voie să-mi exprim sentimentele? Eram campioni, am jucat lejer, relaxat, aţi văzut ce scanda şi galeria noastră «Gică Hagi! Gică Hagi!»”, spunea Becali la acel moment. 

„Sigur nu voi mai continua la Steaua după ceea ce s-a întâmplat în această seară. Eu nu fac astfel de lucruri murdare şi voi merge în altă parte să antrenez, sigur o să-mi găsesc eu ceva”, declara antrenorul Laurențiu Reghecampf. 

FCSB: V. Cojocaru - Râpă (Ad. Popa 46), Gardoș, D. Bratu (Georgievski 38), Pârvulescu - Prepeliță, L. Filip - G. Iancu, Adi Rocha, M. Costea (Rusescu 46) - Nikolic Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Viitorul: Vâtcă - Bălașa, Larie, Puțanu, Toșca - Nikolov (Cl. Herea 75), Al. Lazăr - A. Chițu, N. Dică (Onicaș 55), Cârstocea (Cristocea 67) - Vl. Rusu
Antrenor: Cătălin Anghel

Echipa-tip a FCSB în acel sezon: Tătăruşanu - Georgievski, Chiricheş, Szukala, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase - Rusescu

VIDEO Duckadam știe de ce a pierdut FCSB titlul și îl sfătuiește pe Becali: „Vor fi schimbări mari în lot”

FCSB chiar joacă degeaba cu CFR în play-off » 6 „finale” și ZERO reușite pentru echipa lui Gigi Becali!

Dan Petrescu, pornit pe FCSB: „Am fost tare supărat, nu mai vreau să se întâmple asta!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (104)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  17 Mai 2022, 00:54
Postat de balotelli pe 16 Mai 2022, 23:37

Greu de spus. Cert e că atunci când fericitul scenariu va deveni realitate, GSP va fi istorie.

Sau de echipe sustinute din bani publici!

balotelli
balotelli  •  16 Mai 2022, 23:37
Postat de schalker pe 16 Mai 2022, 17:59

Oare când scapa România de *** asta de club condusa de penali, camatari, oameni fără educatie si fara caracter?

Greu de spus. Cert e că atunci când fericitul scenariu va deveni realitate, GSP va fi istorie.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  16 Mai 2022, 20:52

Gigi BEcali de ce ai lasat pe Coltescu - omul tau -sa bage inca o echipa Sibiul , pe la care a trecut si MUresan , in Liga 1 ??? Pai U cluj era un rival si o presiune in Plus pe CFR! Cu sibiul--CFR are 6 puncte asigurate ! razboiul se castiga in detalii....

Vezi toate comentariile (104)
Comentează