FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali i-a ademenit cu sume mari! Câți bani le-a dat noilor jucători de la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 11:24 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 11:33

Afectată de coronavirus, FCSB a făcut trei transferuri într-o zi pentru meciul cu Slovan Liberec, 0-2 în preliminariile Europa League, iar patronul Gigi Becali le-a promis jucătorilor sume importante.

FCSB l-a readus pe fundașul Gabi Enache (30 de ani) și i-a împrumutat până la iarnă de la Hermannstadt pe atacantul Goran Karanovic (32 de ani) și mijlocașul David Caiado (33 de ani). Pentru a-i determina să vină la FCSB și s-o ajute în meciul cu Slovan Liberec, Gigi Becali l-a promis acestora între 10 și 12.000 de euro. Dacă se calificau în play-off, cei trei mai primeau 20.000 de euro, potrivit digisport.ro.

Gabi Enache a semnat un contract pe un an și va continua la FCSB, în timp ce Caiado și Karanovic au șanse mari să revină la Hermannstadt, mai ales că atacantul s-a accidentat după doar 10 minute.

FCSB a încercat să-i mai aducă pe Bruno, Graovac, Dima şi Vali Gheorghe, de la Astra, pe Melinte de la UTA și pe Bouhenna de la Sepsi, dar nu a ajuns la o înțelegere cu cluburile sau cu jucătorii, iar transferurile au căzut.

VIDEO Mihai Pintilii, după eliminarea din Europa League: „Nu am ce să le reproșez jucătorilor”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Jucătorul pentru care Becali trebuie să-i dea 10.000 de euro pe meci lui Dinamo » Contra l-a împins către FCSB

Absența lui Gigi Becali din spațiul public, explicată de un apropiat: „Totul e din această cauză”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
3871452942869470
Aurel Tiberiu  •  26 Septembrie 2020, 19:40

idem pentru hagi

steauaeuna
steauaeuna  •  26 Septembrie 2020, 14:49

Asta e,nea Gigi...facerea de bine...Trebuia lasat in faliment Nicolae. Pe cine nu lasi sa moara nu te ajuta la necaz...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează