FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, impresionat de un internațional român: "Așa mi-a zis MM Stoica!"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2018 20:51

Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune față de Mihai Bălașa, fundaș care până nu demult ajunsese să fie tot mai criticat și chiar să piardă prima echipă. 

Mihai Stoica a fost cel care l-a lăudat pe Bălașa la patronul Gigi Becali după evoluțiile pe care fundașul le-a avut la naționala României. 

"Despre Bălașa mi-a zis MM că a fost monumental la națională. Eu n-am văzut pentru că am fost în Grecia. Dar mi-a zis că a fost cel mai bun la națională. Că a dat în toate mingile.

Vedeți cum îi laud când merită? Așa îi critic când nu merită. Fotbaliștii știu asta când vin aici", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

"Nu e nicio problemă dacă nu batem CFR Cluj. Și un egal e bun pentru noi"
Gigi Becali

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
429038337266317
Dan Constantin Petre  •  14 Septembrie 2018, 08:46

Exista o zicala veche: Dumnezeu i-a dat omului grai ca sa-si ascunda gandurile. La Becali treaba este cam pe dos, vorbreste si iar vorbeste ca sa nu se dea de gol ca ca nu prea gandeste

7martie2018
7martie2018  •  14 Septembrie 2018, 07:57

Ce club, ce porcarie.. Impresiile si tactia se schimbă de la o zi la alta, ca să nu mai zic de faptul că 2 foști deținuți fac asta. Numai la FC FCSB (clubul cu nume ***, fără stadion, fără identitate) se putea întâmpla asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

minell73
minell73  •  14 Septembrie 2018, 06:04

Noi zicem de gsp ca ia bani si ajuta fcsbpl prin reclama agresiva. Insa este total invers. Cu cat da mai multe stiri despre cei doi santilbanci puscariasi, cu atat mai multa lume ii uraste la maxim. Mascaricii infractori au stricat tot ce inseamna fair-play si onoare. Strica incontinuu tineri si mai nou, au expicat sus si tare ca pe ei nu-i intereseaza performanta ci doar banii. Ma cat de prost si inapoiat trebuie sa fi ca si suporter al ecestei 'echipe' sa continui sa susti ceva care nu te reprezinta?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close