FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

Gigi Becali, o nouă înfrângere în instanță » Câți bani trebuie să-i plătească lui Talpan, după ce l-a numit „nebun și lacom”

Becali versus Talpan, un război interminabil
Becali versus Talpan, un război interminabil

Articol de GSP - Publicat marti, 15 decembrie 2020 13:27 / Actualizat marti, 15 decembrie 2020 13:42

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, și Florin Talpan, jurist al CSA Steaua, au fost protagoniștii unui nou proces în instanță. De data aceasta, câștig de cauză a avut Talpan. 

Cei doi opozanți și-au împărțit de-a lungul ultimilor ani victoriile în instanță, însă acum a venit rândul lui Talpan să fie victorios. 

Concret, juristul ajuns cunoscut pentru lupta asiduă pe care a dus-o cu Gigi Becali pe holurile sălilor de judecată trebuie să primească despăgubiri în valoare de 5.000 de euro de la Gigi Becali, după ce latifundiarul din Pipera l-a numit pe acesta „nebun și lacom”

Jignirile au fost făcute de Becali în urmă cu patru ani, când conflictul dintre cele două entități era abia la început, notează ziare.com. Becali poate contesta decizia la Înalta Curte de Casație și Justiție, decizia actuală aparținându-i Curții de Apel.

Talpan versus Becali. Motivarea instanței

„Reevaluand prin prisma caracterului repetitiv al declaratiilor paratului, a faptului ca prin natura profesiei de militar reclamantul are un simt al onoarei si reputatiei mult mai crescut decat al unei persoane medii, precum si prin prisma practicii judiciare inclusiv la nivel european, suma de 3.000 de euro nu satisface principiul repararii integrale a prejudiciului de imagine suferit de reclamant.

In mod evident, suma pretinsa prin cererea de chemare in judecata reprezinta o suma exagerata, asemenea despagubiri fiind acordate pentru fapte mult mai grave sau care aduc atingere unor altfel de drepturi fundamentale ale omului.

Curtea va aprecia ca majorarea la suma de 5000 de euro corespunde unor criterii decente, nu conduce la o imbogatire disproportionata cu fapta apelantului, reprezinta o sanctiune suficienta a comportamentului apelantului - Motivarea sentinței

Nu e prima oară când Becali îl jignește pe Talpan

În trecut, Gigi Becali a mai pierdut un proces de calomnie intentat de Talpan, după ce a spus despre juristul CSA că „are probleme mentale” și l-a trimis la oi: „Cu Talpan negociez eu? Pe Talpan îl iau și îl duc la oi! Habar nu are de nicio lege, nu știe de capul lui nimic. Băi, nenorociților, lăsați țara să respire, comuniștilor, oameni de nimic! De ce să cheltuiți bani de la bugetul țării? Ei vor să mă distrugă”. 

VIDEO Vasile Stângă, fără milă: "Talpan și-a creat un scop în viață. Ăsta e Gigi Becali și să distrugă FCSB-ul!"

Citește și alte știri de actualitate: 

Gabi Enache, executat silit! Obligat să-i achite o sumă URIAȘĂ fostei soții » Ce riscă rezerva de lux de la FCSB

Așteaptă banii de la Gigi Becali: „Am câștigat în instanță, dar nu știu ce am câștigat. E SF ce se întâmplă în România”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (130)
tatastrumf1
tatastrumf1  •  16 Decembrie 2020, 02:10
Postat de prapadlafcsb1 pe 15 Decembrie 2020, 22:59

Pai poți compara cele doua personaje ma?

Clar nu le putem compara, ca Talpan a fost toata viata lui bugetar, nu stie decat sa manance solda de la stat. Pana si instanta stie care este valoarea lui Talpan :))) 5.000 euro, cat un Logan la second hand :)) Stai sa vezi ce rad de procesul lui Talpan cu prejudiciul cu brandul Steaua, ca si acolo viseaza meleoane :)))))))))

samertx
samertx  •  16 Decembrie 2020, 00:24
Postat de badeadorian pe 15 Decembrie 2020, 23:13

Mi-au sters raspunsul . Revin . Am dorit sa-ti transmit doar *** SI HAI RRAAPPIIDD !!!

Metre, la tine este pistol cu apă, splash, splash... eu mă lupt cu pandurul de vreo câțiva ani. Nu pricepe, ioc!:))

foxi
foxi  •  16 Decembrie 2020, 00:22
Postat de samertx pe 16 Decembrie 2020, 00:19

Somn ușor!

Deja te visez!:)).. Nb

Vezi toate comentariile (130)
Comentează