FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJ

Gigi Becali, ironizat de un fost jucător: „Vând cireșe și-l iau pe Dennis Man” + derapaj la adresa fanilor lui Dinamo: „Niște imbecili”

Gigi Becali crede că va da lovitura cu transferul lui Dennis Man
Gigi Becali crede că va da lovitura cu transferul lui Dennis Man

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 14:41

Vivi Răchită, fost fundaș la Steaua, l-a ironizat pe Gigi Becali, patronul echipei roș-albastre, și i-a jignit pe fanii rivalei Dinamo.

Fostul jucător al echipei roș-albastre a glumit pe seama transferului lui Dennis Man, despre care Gigi Becali spune că așteaptă o ofertă de 15 milioane de euro din Italia.

„Da, soția mea face măști. Ea se ocupă de afacerea familiei. De la rochii și bluze am ajuns la combinezoane și măști. Aveam de ales între a trimite oamenii acasă sau a face măști. Am și făcut câteva donații, nu așa cum face cel mai important om din România, cu televiziunile în spate. Noi am fost anonimi, am fost la spitale și am dat măști și combinezoane. Nu suntem așa importanți. Merge o ironie la adresa lui Gigi, că tot ne-am împăcat.

Nu o să mă vedeți niciodată la FCSB. Am declarat acum 15 ani că decât să fiu antrenor la FCSB mai bine mă apuc de grădinărit. Am o curte foarte mare, cu vreo 10 cireși. Aștept să se facă cireșele și, dacă rămân prețurile de acum, le vând pe toate și-l cumpăr eu pe Dennis Man. Ca să nu mai există această polemică legată de cine-l cumpără. Acum e 150 de lei de kilogramul de cireșe, așa am înțeles.”, a declarat Valeriu Răchită la Pro X.

Derapaj la adresa fanilor lui Dinamo

Vivi Răchită nu a uitat nici de rivala Dinamo și a avut un derapaj la adresa fanilor, pe care i-a jignit pentru că pe 10 mai sărbătoresc incendierea unei peluze pe stadionul Ghencea.

„Sunt așa multe de sărbătorit în luna mea. Ziua domnului Stoichiță, ziua mea, a fost și ziua de naștere a lui Jackie Ionescu... Pe 7 mai s-au împlinit 34 de ani de când Steaua a câștigat Cupa Campionilor. Iar pe 10 mai sărbătoresc niște simpatici imbecili arderea unei peluze. Eu am fost teren și țin minte că i-am bătut cu 3-1 pe dinamoviști. Că au dat foc la peluză e problema lor. Poate își aduc aminte că anul următor ne-am răzbunat pe ei și l-am dat 5-0”, a adăugat fostul fundaș. 

VIDEO. Ce se va întâmpla în România după 15 mai

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Ministrul Sportului, Ionuț Stroe, detalii despre reluarea Ligii 1: „Atunci vom avansa un calendar!”

FCSB își pune toate speranțele într-un fost dinamovist! Cum l-a cucerit pe Gigi Becali

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
creeperno
creeperno  •  13 Mai 2020, 22:52

Mai scump e apartamentul meu decat man :))

mioriticul
mioriticul  •  13 Mai 2020, 20:38
Postat de Alice Popa pe 13 Mai 2020, 15:38

Nu e nevoie de rodul a zece ciresti ca sa-l cumpere pe Man. Ajung zece kg.

N-ai nevoie nici măcar de cireșe. Ajung sâmburii.

1731885997060900
Niculae Petre  •  13 Mai 2020, 15:59

Cand vorbeste marele manager Rachita iti dai imediat seama de valoarea lui.Pe unde a fost in pozitia de manager sau antrenor a fost dat afara si a plecat cu coada intre picioare,asa ca ciocul mic neica ai fost si iesti egal cu 0,laso mai moale cu ironiile.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează