FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali își sabotează propriul jucător! » Prima declarație după superofertă: "Sunt bulversat. Nu mi-e deloc ușor!" 

Articol de , - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 09:00

Dennis Man a vorbit pentru prima oară deschis despre ofertele pe care le are și recunoaște că știe tot ce se vorbește despre sumele de transfer pe care le aduce în discuție Gigi Becali.

După ce l-a luat cu 400.000 de euro de la UTA, Gigi Becali vrea să dea lovitura cu Dennis Man! Finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit zilele trecute că a avut o ofertă clară de 13 milioane de euro pentru jucătorul său, dar a refuzat să-l lase să plece. 

"Am primit ofertă de la un impresar, acum patru ore. Mi-a zis «primești banii pe loc, imediat, 13 milioane pe Man». Am zis, «mulțumesc, nu!». Am zis că nu îl dau fără 30 de milioane de euro. Eu cred că voi lua 50. Dacă am o perlă, de ce să o vând ieftin?", spunea Becali.

Pentru prima dată în ultimele luni, Dennis a vorbit deschis despre acest subiect.

"Sunt un pic bulversat. Bineînţeles, nu este uşor, sunt copil până la urmă, dar încerc să îmi văd de treaba mea, să mă concentrez mai bine pe fotbal. Doar evoluţiile mele şi ce fac eu pe teren vor decide suma pe care voi fi transferat. Pot să spun că mă simt mândru. Înseamnă că fac lucruri bune şi sunt apreciat! Pot să zic că m-am maturizat foarte mult. Am venit aici fiind un copil de 17 ani, acum sunt mai matur şi cu capul pe umeri".

Cea mai recentă discuție pentru Dennis a fost cu turcii de la Fenerbahce. Dar acesta nu este singurul club care-l vrea pe jucătorul de 20 de ani.

Manchester United, AS Roma și Șahtior Donețk doresc să-l transfere pe fotbalist, dar până acum doar turcii au venit la București să-l vadă la lucru pe viu pe arădean. Și au făcut-o chiar la meciul cu Dinamo de pe Arena Națională. 

"Gigi Becali dorește foarte tare să-l păstreze, să discutăm de la vară. Sunt foarte multe echipe care îl vor, dar Gigi are ultimul cuvânt, să vadă exact ce își dorește. El vrea să ia campionatul, să se califice în Champions League"
Anamaria Prodan, impresarul lui Man

2,7 milioane de €este cota de piață a lui Dennis Man, cea mai mare de la FCSB și cea mai mare din întreaga lui carieră de fotbalist profesionist

"Va deveni un lider la Steaua!"

Ilie Dumitrescu a dezvăluit la DigiSport că a avut o discuție cu selecționerul Cosmin Contra despre Dennis Man.

"Vorbeam cu Contra legat de Dennis Man. Cum reacţionează din punct de vedere tactic, dacă respectă sarcinile, dacă joacă un fotbal total.

Mi-a zis că e unul din puţinii jucători din campionatul nostru care joacă un fotbal total.

Scoate adversari din joc, finalizează. Încet, încet va deveni un lider la Steaua.

Sunt convins că a existat oferta asta de 13 milioane de euro. Eu am discutat la telefon cu Gigi şi mi-a zis că vrea să sară de bariera de 20-25 de milioane de euro pe un jucător.

A avut ofertă de 13 milioane. El vrea 30, vrea să ajungă la alt nivel. Jucătorul este un real talent, are toate calităţile", a spus Dumitrescu. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
observator_federal
observator_federal  •  05 Decembrie 2018, 16:01
Postat de zagna pe 05 Decembrie 2018, 15:34

Ca da goluri, nu e destul pentru carcotasi ?

Păi și dacă dă goluri în Liga I (de două etape doar, dar sunt goluri superbe, obligatoriu) înseamnă că face 'nspe meleoane? Cu două etape în urmă, când era în "moarte clinică" pe teren, cam cât valora Man? Chiar așa, prin ce impresionează acest fotbalist scouterii străini, doar prin articolele elogioase din presa noastră sporivă (gigistă)? E suficient oare?

zagna
zagna  •  05 Decembrie 2018, 15:34
Postat de observator_federal pe 05 Decembrie 2018, 13:13

Băi, dar ce mari calități are acest Dennis Man? Că nu este nici rapid, nici șuturi extraordinare nu am văzut la el, nici nu se poate spune că e tehnic sau mare killer în fața porții (nu are explozie, nu e bătăios, nu are detentă). O oarecare abilitate în jocul combinativ are dar asta nu înseamnă ”calitate” . Lui Gigi îi plăcea într-o vreme ”că nu pierde mingea”... Chiar așa, nu excelează la nimic dar poate că pe total o fi mare fotbalist... Mira-m-aș! Despre el se vorbește mai mult ca valoare de transfer decât ca realizări fotbalistice. Tipic Fcsb.

Ca da goluri, nu e destul pentru carcotasi ?

zagna
zagna  •  05 Decembrie 2018, 15:33

Poate-l bulverseaza, nu il saboteaza ! DEX:a sabota= a împiedica (prin uneltiri) bunul mers al unei acțiuni; spec. a frâna intenționat desfășurarea normală a unui proces de producție. – Din fr. saboter. Este simplu daca stii sa folosesti un PC ...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează