FOTBAL  »  Superliga  »  ANALIZĂ

VIDEO Gigi Becali ironizează jucătorii unei rivale: „La mine, nici în tribune nu ar sta! Le-aș zice: «Luați 100.000 de euro și plecați!”» A recunoscut că au și un „Messi”

Articol de , , - Publicat luni, 04 martie 2024 13:43 / Actualizat luni, 04 martie 2024 16:38

Înainte de Universitatea Craiova - Rapid, Gigi Becali a făcut o radiografie a lotului oltenilor. Și critică o parte dintre jucători.

  • Universitatea Craiova și Rapid se înfruntă de la ora 20:00, în penultima rundă a sezonului regulat. Duelul de pe stadionul „Ion Oblemenco” va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PrimaSport 1, Digi 1 și Orange 1.
Gigi Becali, prima reacție după amenda de la UEFA » Pe cine a găsit vinovat: „Are omul ceva, în nebunia lui. Măi, ai ceva la bibilică?”
FCSB
Gigi Becali, prima reacție după amenda de la UEFA » Pe cine a găsit vinovat: „Are omul ceva, în nebunia lui. Măi, ai ceva la bibilică?”

Patronul de la FCSB spune că Universitatea Craiova ar trebui să-i folosească meci de meci pe Alexandru Mitriță și Andrei Ivan și spune că străinii care sunt rezerve la echipa lui Rotaru nu ar avea loc în lotul roș-albaștrilor.

VIDEO. Gigi Becali face „radiografia” lotului Universității Craiova: „Rezervele de acolo nu au ce căuta la FCSB”

„Normal, pe valoare, Craiova trebuie să o bată pe Rapid. Acum să nu se spună «Domnule, face Becali echipa», dar... Bă, cum adică să joc... Mitriță e cel mai bun, al doilea e Ivan.

Mitriță e «Messi de România» și-l ai și pe Ivan. Dacă e Ivan, care e fotbalist, cum să joci cu Houri? Îi putem compara? E diferență de la cer la pământ. Ivan îți face o fază și dă gol sau o pasă de gol. E sperietoare! Are putere, forță, viteză. Houri e cu «trichi, trichi, frichi, frichi».

Rotaru speră, visează că are echipă bună. Dar... Echipă are. Eu, ca valoare, o văd a doua. Dar au făcut încurcături pe acolo, i-au înnebunit pe jucători. Să vorbim de bancă, da? Banca aia de rezerve la mine nici în tribune nu stă! Mă refer la jucătorii străini, nu la români. Străinii ăia la mine nici în tribune nu stau. «Ia 100.000 de euro și pleacă!»”, a spus Gigi Becali.

La 3-2 cu Petrolul, jucătorii străini de pe banca Universității Craiova au fost: Mekvabishvili, Zajkov, Badelj, Blresa, Kozulj, Raul Silva și Soiri. Iar în primul „11” s-au aflat Maldonado, Ndong și Houri.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

CITEȘTE ȘI:

Dinamo a demarat negocierile cu Zeljko Kopic! Plus cu alți jucători care au contracte doar până în vară

Dezvăluiri incredibile din culisele fotbalului românesc! A rupt tăcerea și a răbufnit în direct: „Nu dai bani, îți distrug afacerea! Dai bani, ai cătușe!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  05 Martie 2024, 05:02
Postat de lefter_popescu pe 04 Martie 2024, 17:13

Amice, sa știi ca și fcsbelul lui Gigi Valiza este o echipa ilfoveana pt ca s-a infiintat în 2003 în satul Mogosoia din comuna Mogosoaia.

sti sa faci diferenta intre o "echipa" si o "societate(srl sau sa) ???

lefter_popescu
lefter_popescu  •  04 Martie 2024, 19:33
Postat de valentindragobete pe 04 Martie 2024, 17:25

Asta in mintea ta leftera de neuroni.

Amice, iar ești prost ...informat.

danutcornel
danutcornel  •  04 Martie 2024, 18:10

gigi gura mica ai mai zis ca esti campion de paste si pe urma ai suflat in iaurt fariseule

Vezi toate comentariile (18)
Comentează