FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

Gigi Becali l-a sunat pe Florinel Coman după înfrângerea FCSB: „Tu crezi că ești la circ aici?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 23:14

Gigi Becali, patronul FCSB, nu l-a menajat nici pe Florinel Coman după înfrângerea suferită de echipa sa pe terenul lui CFR Cluj, 0-1. 

Nemulțumit că fotbalistul pe care vrea să-l vândă cu zeci de milioane de euro a criticat public arbitrajul lui Istvan Kovacs, Becali a dezvăluit că l-a sunat pe Coman pentru a-i cere socoteală. 

Becali, nervos după înfrângerea FCSB: „CFR joacă fotbal! L-am sunat pe Coman”

„Ce ne-a făcut arbitrul? Arbitrul a arbitrat foarte bine. Trebuia să fie 4-0 scorul, n-are nicio legătură acel roșu. CFR a avut ocazii de a marca, ei joacă fotbal. L-am sunat pe Coman, l-am întrebat dacă el crede că aici e circ”, a spus Gigi Becali, la TV Digi Sport.  

„La acea fază din care am luat gol nu se dă roșu niciodată! Deac își făcuse preluarea în lateral, nici pe colțul careului mic nu era! Nu mi se pare normal să arbitreze domnul Kovacs acest meci. Nu am nimic personal cu el, dar nu e normal” - Florinel Coman, despre arbitrajul lui Istvan Kovacs

Ulterior, Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru, l-a contrazis pe Coman: „Decizia de a-i acorda roșu lui Planic a fost corectă”. 

Redacția GSP, evacuată de polițiști din cauza unei amenințări cu bombă. Emisiunea GSP Live, „ediție specială” lângă dubele Poliției

4a fots nota primită de Florinel Coman din partea Gazetei Sporturilor după evoluția din „Gruia”

+19 FOTO

Gigi Becali: „Îmi pun întrebări și cu Florinel Coman...”

Pe parcursul intervenției sale, una în care a criticat jumătate de echipă, Gigi Becali a atins din nou subiectul Coman. 

„Moruțan să mai stea o tură. La revedere, pe teren nu mai intră. Moruțane, aveam pretenții de la tine, dar du-te și plimbă-te cu mașina și mai stai puțin pe bancă. Îmi pun întrebări și cu Florinel Coman...”, a declarat finanțatorul roș-albaștrilor. 

Mario Camora: "A fost un meci frumos, agresiv și am meritat să câștigăm aceste trei puncte"

Vezi și: 

Citește AICI cronica meciului CFR Cluj - FCSB 1-0

Gigi Becali, intervenție devastatoare! A distrus 5 jucători de la FCSB și nu l-a menajat nici pe Vintilă: „De 15 ani n-am văzut așa ceva! N-avem cum să luăm titlul!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
100002473541087
Danut Ognean  •  03 Februarie 2020, 11:06

ha ha ha meleoanele de euro a lui gigi sau facut de ras

fibra
fibra  •  03 Februarie 2020, 09:22

Cel mai mare circar se supara cand mai apare unul.

grim_reaper_cu_tesla
grim_reaper_cu_tesla  •  03 Februarie 2020, 09:17
Postat de valyomanid4 pe 03 Februarie 2020, 08:57

Ce dioptrii ai ?:)))Fault si eliminare, Deac a cazut in careu dar faultul a fost in afara careului...

bravo plutonier Căpșună, ai rezolvat și acest caz ..

Vezi toate comentariile (26)
Comentează