FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a anunțat cine va veni pe banca lui FCSB, după plecarea lui Petrea: „Antrenorul nostru până va vrea el să plece”

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, este sigur că Mihai Pintilii (37 de ani) va fi următorul antrenor al vicecampioanei României.
Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, este sigur că Mihai Pintilii (37 de ani) va fi următorul antrenor al vicecampioanei României.

Articol de GSP - Publicat joi, 10 februarie 2022 12:24 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 12:31

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, dă asigurări că Mihai Pintilii (37 de ani) va fi următorul antrenor al vicecampioanei României. 

Mihai Pintilii, „secundul” lui Toni Petrea la FCSB, a fost dorit de Edi Iordănescu la prima reprezentativa a României. Fostul mijlocaș a refuzat propunerea, a preferat să rămână pe un salariu mai mic în Liga 1, iar gestul l-a impresionat pe Gigi Becali. 

FCSB și CFR Cluj, război cu toate armele pe masă pentru Omrani! » Gigi Becali l-a sunat astăzi pe fotbalist: „Acestea sunt sumele pe care mi le-a cerut. Transfer realizabil!”
FCSB
FCSB și CFR Cluj, război cu toate armele pe masă pentru Omrani! » Gigi Becali l-a sunat astăzi pe fotbalist: „Acestea sunt sumele pe care mi le-a cerut. Transfer realizabil!”

Becali spune că Pintilii va deveni antrenorul principal al formației, în momentul în care va finaliza cursurile pentru licența Pro. 

Gigi Becali: „Pintilii va fi antrenor principal la FCSB!”

„Pintilii 100% va fi antrenor, într-un an jumătate își ia licența. El va fi antrenorul nostru multă vreme, până vrea el să plece. A demonstrat că e prea frumos caracter. 

Avea 15.000 de euro lunar la FRF, dar a a rămas pe 3.000 de euro la FCSB. A zis că nu mă trădează, că el are bani. În viitor, voi recunoaște și eu caracterul lui frumos și va fi antrenorul nostru”, a spus Gigi Becali, într-o intervenție la Pro X. 

2 titluriîn Liga 1 are Mihai Pintilii ca jucător, ambele cu FCSB

VIDEO William De Amorim, după Academica Clinceni - FCSB 0-3: „Știam că o să fie greu, sunt foarte mulți jucători noi”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Becali explică absența lui Keșeru din lotul roș-albaștrilor: „Nu aveam nevoie de el la meciul ăsta”

Billel Omrani, pretenții uriașe pentru a semna cu FCSB + Becali mai vrea un fotbalist în acest mercato, după ce l-a luat și pe Achim

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
llocomotivalibera
llocomotivalibera  •  10 Februarie 2022, 17:16
Postat de m710 pe 10 Februarie 2022, 13:05

Pai daca intre timp vin deciziile finale in procesele pe care Steaua Bucuresti vi le-a intentat s-ar putea ca Pintili sa nu mai aiba ce antrena. Toata lumea stie ca FC FCSB va intra in FALIMENT in secunda doi dupa pronuntarea deciziei in procesul prejudiciului adus Stelei Bucuresti.

Asa e

legio.sud
legio.sud  •  10 Februarie 2022, 17:05

Referitor la meci astăzi dacă ai lui mititelu pierd încep sa aibă frisoane , in rest mă abțin de la comentarii pt ca sunt provocat constant de un personaj fără educație !

m710
m710  •  10 Februarie 2022, 15:50
Postat de misterverde pe 10 Februarie 2022, 14:50

Adriane .. dar mimao unde se muta ? Miauuuuu miauu .. miauu ..vorbesti de Steaua .. cand echipa ta e ciugulita de muresan .. mimao brelocul ruginit al cfr ului .. miaui miau 4 boabe de botosani .. miiaauuu 9 boabe de la gigi becali .. miauu miauuu .. tie rusine sa ti pui sigla cu mimao la avatar ? Si apropo gigi becali e mai antrenor decat stoicanety :)))) Miaaaau miauuu mimao cerseste mila .... vor ss mai stea pe moca un an in liga 1 ( ei au retrograt de anul trecut, mimaovistii spun ca mai aveau meciuri de jucat .. eu le spun va mai aveau meciuri de pierdut .. dovada ? Verifica clasamentul actual .. pe cine sa bata mimao ? Auzi ca ei pierd cu aebitrii :))))))))) Cine i atat de ideolog sa plateasca arbitrii intr un meci cu amatori :))))

*** echipa ta se numeste FOTBAL CLUB FCSB, unde FCSB inseamna Faci Ce Spune Becali. Ce Steaua visezi? Vezi stele verzi sau *** ai? Esti drogat fecesebistule?? Spune!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează