FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

FOTO Imagini inedite cu Gigi Becali » A ieșit la „ocazie” pe Calea Victoriei! Cine l-a dus acasă

FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea) +9   FOTO
FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)

Articol de - Publicat luni, 11 iulie 2022 18:51 / Actualizat luni, 11 iulie 2022 18:55

Gigi Becali (64 de ani) a oferit scene inedite la finalul protestului derulat duminică pe Calea Victoriei. Pentru a ajunge acasă, finanțatorul celor de la FCSB a oprit o mașină, în trafic.

Sâmbătă, fundația „Accept” a organizat a 17-a ediție a marșului „Bucharest Pride”, unul pentru susținerea comunității LGBTQ. La 24 de ore distanță, Gigi Becali a pornit pe urmele lor, stropind cu agheasmă pe străzi și intonând rugăciuni. 

FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)
FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)
FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)
FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)
+5 FOTO

La finalul ostilităților, finanțatorul vicecampioanei FCSB a ieșit la „ocazie”. A făcut cu mâna în trafic și a găsit o mașină care să îl ducă spre casă. Cel care l-a „salvat” este Ali Mahmood, un tânăr artist de hip-hop.

Gigi Becali, protest pe urmele „Bucharest Pride”

Becali organizat un protest la care au participat peste 100 de persoane, preoți și alte fețe bisericești. Finanțatorul celor de la FCSB a stropit cu agheasmă pe Calea Victoriei, a cântat și a spus rugăciuni, informează Libertatea.

Oamenii prezenți alături de Gigi Becali au venit cu steaguri ale României și icoane.

Gigi Becali, derapaj homofob în urmă cu un an

Gigi Becali a organizat un protest asemănător și în anul 2021. Atunci, alături de el au fost prezinți Mihai Stoica și Alexandru Tudor. Finanțatorul de la FCSB era autorul mai multor declarații homofobe.

„Sfinţim locul pe lângă ei au trecut ca să curăţăm locul de mizerie şi de duhurile necurate, ca să nu se întâmple accidente. Mergem de la Victoriei până la Piaţa Universităţii, altfel mor oameni după aceea. În primul rând, nici ei nu sunt vinovaţi, pentru că ceea ce fac ei nu le fac oamenii. Ei sunt îndemnaţi de demoni! Noi trebuie să ne rugăm pentru ei. În al doilea rând, nici nu erau români, erau trimişi de afară.

Unde se înmulţeşte păcatul şi ne trimit ei nouă duhuri necurate, atât de mult se va înmulţi şi va prisosi harul în ţara asta, că noi îi vom respinge. Am zis să sfințim locul. Au lăsat duhuri necurate pe aici. Ei vor să fie haos, dezordine”, spunea Becali, în 2021.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Nice, ofertă de 5 milioane de euro pentru un internațional din Liga 1 » Anunțul unui reputat jurnalist francez

EXCLUSIV Ricardo Grigore și-a găsit echipă! A plecat de la Dinamo și va continua în Liga 1

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (16)
Jambo_Bwana
Jambo_Bwana  •  13 Iulie 2022, 14:27

Becali nu se poate sa ia un taxi, un Bolt sau un Uber ca oamenii normali, pentru ca nu stie cum. Sa mearga pe jos nu e in stare, ca are pantofi de 1000 de euro. Sa ia metroul sau autobuzul e exclus, ca astea sunt actionate de diavol. Becali e un fanatic religios din evul mediu timpuriu, care se plimba liber prin Bucuresti in sec. XXI. Probabil ca a fost criogenat accidental in vreun ghetar dintr-o pestera in care s-a adapostit de ploaie, impreuna cu turma de oi. Viata lui ar trebui sa fie subiect de film SF, nu sa-i citim aberatiile pe gsp.ro.

Bismark
Bismark  •  13 Iulie 2022, 00:15
Postat de johny2003 pe 11 Iulie 2022, 23:28

Motto-ul gsp: "Nici o zi fara Cici!"

Da. Scuze!

johny2003
johny2003  •  12 Iulie 2022, 20:57
Postat de Bismark pe 12 Iulie 2022, 19:58

Nu prea inteleg! Adica aia pot face ce vor , dar Becali nu poate. Aia pot defila pe strada dar Becali nu are voie sa se plimbe si sa dea cu apa sfintita. Deci uni pot si alti nu au voie. Cine gandeste aiurea. Aia 60 sau aia 40? Si da ! Pot face ce vor acasa,ai zis bine. Dar observ ca au luat-o pe strazi.!

Ai dreptate, dar ai gresit persoana bag sama...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează