GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  PROTEST

FOTO Gigi Becali, pe urmele „Bucharest Pride” » Patronul FCSB a stropit cu agheasmă și a cântat pe Calea Victoriei

FOTO: Dumitru Angelescu (libertatea) +9   FOTO
FOTO: Dumitru Angelescu (libertatea)

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iulie 2022 18:23 / Actualizat duminica, 10 iulie 2022 18:30

Gigi Becali (64 de ani) a participat la un protest împotriva comunității LGBTQ, la o zi după marșul „Bucharest Pride”. 

Sâmbătă, fundația „Accept” a organizat a 17-a ediție a marșului „Bucharest Pride”, unul pentru susținerea comunității LGBTQ. Aproximativ 17.000 de persoane au fost prezente pe Calea Victoriei, în București. La 24 de ore distanță, Gigi Becali a pornit pe urmele „Bucharest Pride”.

FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)
FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)
FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)
FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)
FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)
+5 FOTO

Gigi Becali, protest pe urmele „Bucharest Pride”

Becali organizat un protest la care au participat peste 100 de persoane, preoți și alte fețe bisericești. Finanțatorul celor de la FCSB a stropit cu agheasmă pe Calea Victoriei, a cântat și a spus rugăciuni, informează Libertatea

Oamenii prezenți alături de Gigi Becali au venit cu steaguri ale României și icoane. 

Gigi Becali, derapaj homofob în urmă cu un an

Gigi Becali a organizat un protest asemănător și în anul 2021. Atunci, alături de el au fost prezinți Mihai Stoica și Alexandru Tudor. Finanțatorul de la FCSB era autorul mai multor declarații homofobe.

„Scopul acţiunii este sfinţirea locului, curăţarea locului, aşa cum a făcut Hristos în ţinutul Gadarenilor când i-a aruncat pe demoni în porci şi după aceea s-au înecat porcii. Și după aceea s-a urcat în barcă şi a plecat pe ape ca să sfințească apele, să curețe apele de demoni. 

Sfinţim locul pe lângă ei au trecut ca să curăţăm locul de mizerie şi de duhurile necurate, ca să nu se întâmple accidente. Mergem de la Victoriei până la Piaţa Universităţii, altfel mor oameni după aceea. În primul rând, nici ei nu sunt vinovaţi, pentru că ceea ce fac ei nu le fac oamenii. Ei sunt îndemnaţi de demoni! Noi trebuie să ne rugăm pentru ei. În al doilea rând, nici nu erau români, erau trimişi de afară. 

Unde se înmulţeşte păcatul şi ne trimit ei nouă duhuri necurate, atât de mult se va înmulţi şi va prisosi harul în ţara asta, că noi îi vom respinge. Am zis să sfințim locul. Au lăsat duhuri necurate pe aici. Ei vor să fie haos, dezordine”, spunea Becali, în 2021.

Citește și alte știri despre Gigi Becali:

Gigi Becali s-a răzgândit » Anunțul important făcut de FCSB: „Probele se vor desfășura la Baza Sportivă din Berceni”

Gigi Becali susține că are oferte pentru Florin Tănase și pentru Coman: „Am niște oportunități să iau niște bani, 7-8 milioane de euro pe amândoi”

Playtech: Vedeta din România care s-a pozat GOALĂ în cadă! Fotografia a scăpat pe internet, spre uimirea tuturor. FOTO DE NERATAT


Comentarii (40)
zorrozabal
zorrozabal  •  11 Iulie 2022, 08:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  11 Iulie 2022, 08:40
Postat de vivi.napoca1_ pe 10 Iulie 2022, 19:14

Vreau sa-i întreb pe acești credincioși ( din evul .....) în frunte cu Becali, Dacă Dumnezeu o sa le de-a o persoana sau mai multe ,nu se știe niciodată, care o sa aibă din naștere aceste înclinații, în familiile lor , ce o sa mai facă atunci !? Alo,MM, Tudor, asa zisi preoți care pt.2 lei va luați după " pastor" !?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johny2003
johny2003  •  10 Iulie 2022, 22:16
Postat de roost.eradevar.at pe 10 Iulie 2022, 18:55

Profesionalism adevarat !! O stire cu adevarat din sport !!! Se incheie CEJ la inot, este finala Wimbledon si voi scrieti despre fariseul asta!!! Ce legatura cu sportul are actiunea lui? Sa va fie rusine!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează