FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Ricardo Grigore și-a găsit echipă! A plecat de la Dinamo și va continua în Liga 1

Ricardo Grigore // FOTO: Imago
Ricardo Grigore // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 11 iulie 2022 15:38 / Actualizat luni, 11 iulie 2022 16:21

Fundașul central Ricardo Grigore (23 de ani) a plecat de la Dinamo și s-a înțeles cu FCU Craiova. „Da, urmează să semnez cu Craiova, ne-am înțeles”, a confirmat Ricardo pentru GSP.ro.

Echipa lui Marius Croitoru avea nevoie de un fundaș central, iar oltenii au ajuns la un acord cu fostul internațional de tineret, după ce Dinamo acceptase în prealabil oferta.

În schimbul său, Dinamo va primi aproximativ 50.000 de euro.

Va fi comedia maximă în fotbalul românesc » Trei Dinamo-uri într-o serie, după decizia de ultim moment a lui Nicolae Badea
DINAMO
Va fi comedia maximă în fotbalul românesc » Trei Dinamo-uri într-o serie, după decizia de ultim moment a lui Nicolae Badea

Ricardo Grigore, de la Dinamo la FCU Craiova

Din informațiile Gazetei Sporturilor, fundașul crescut de Dinamo va semna pe 2 ani cu FCU Craiova și are șanse să debuteze chiar în acest weekend, în meciul cu Farul.

300.000 de euroe cota lui Ricardo Grigre, potrivit transfermarkt

În sezonul trecut, Rici a bifat 22 de partide, dar în play-out a prins doar 1 minut.

Ricardo Grigore voia să plece de la Dinamo

 Într-un interviu recent acordat Gazetei Sporturilor, fundașul spunea că nu se mai simte bine la clubul alb-roșu și că își dorește să plece. 

Iată ideile principale:

  • „Cu tot respectul, nu am nicio problemă , dar nu cred că știe care e situația adevărată a mea. Nu vreau să ies în față că plec, dar domnul Zăvăleanu știe din luna martie cum stă treaba. Ideea e simplă: am fost dat la o parte de toată lumea de la masă, mi-am luat farfuria și-am plecat în fundul sălii să mănânc!"
  • „Am jucat cu Craiova, acasă, când am luat 6. Inițial, am zis că e momentul să revin în forță, dar, după meci, nu poți să evidențiezi pe nimeni. Am jucat fundaș central stânga, apoi stânga, după care am fost scos din echipă, fără nicio explicație. Am tăcut, 0-0 la UTA, apoi decizia mea a fost să plec de la Dinamo, nu am mai prins niciun minut! Bine, am mai fost băgat în minutul 90Ă3 cu Chindia, să trag de timp, la 2-0.
  • „Am ajuns pe margine, pe bară, nici măcar în lot, în afara antrenamentului... Eu n-am fost să cer să mă bage antrenorul, vă pot confirma șefii clubului. Cred că sunt jucătorul cu cele mai multe meciuri ca rezervă din istoria ultimilor ani. Deși nu știu care e obiectivul lor, eu stau pe bară, ei zic că vor să mă vândă! Păi, cum, așa?!"
  • „Îți dau cuvântul meu, nu mi s-a explicat nimic. Mă refer la Uhrin. În martie, eram 5 fundași centrali, apoi a mai venit unul, 6, apoi a mai fost reprofilat unul, 7. Eu nu aveam minute, am zis că nu mai are rost să mai rămân la echipă. N-am vrut să ies, să mă plâng, să fac haos. Am zis în martie: «Gata, plec!»
  • „Când a apărut o informație că Ricardo Grigore vrea să plece, toți fanii erau fericiți. Dar, întreb eu, după ce dai în spatele porții pe un jucător, cum poți să ceri bani din transfer?! Le-am zis celor din conducere: «Nu mă mai simt fericit, nu mai pot. Sunt cel mai vechi jucător din lotul actual! Nu vreau să apar, să vorbesc, doar lăsați-mă să plec. E cel mai bine pentru ambele părți». Le-am zis să-mi dea un procent, ceva. Eu încerc să pot aduce o sumă de bani, dar cine să dea bani pe unul care nu joacă?!"
  • „Nu vreau să se creeze titlu că fac scandal, mai știu eu ce. Eu aveam în plan de mult lucrul ăsta, să plec, fie că ar fi continuat Dinamo în «A», fie că nu! Aș fi jucat la Dinamo II, dar nu eram pe listă, ar fi fost în interesul meu. N-am pretenții financiare, vreau să fiu lăsat pe drumul meu, să performez în altă parte. Nu se poate să faci dragoste cu forța. Domnul Mihali ne-a nominalizat, dar nu știa. De ce nu rămân jucătorii care au jucat și au dus Dinamo aici?! Noi nu ne dorim să plecăm acum că echipa e la pământ. Eu am vrut să plec de atunci, din iarnă.

VIDEO Atunci a început sfârșitul lui Dinamo? Dezvăluiri incendiare: „Ochii zgâiți și mintea blocată!”

Citește și: 

Continuă problemele la Dinamo » Două nume importante au refuzat funcții în club + Răducioiu va pleca

EXCLUSIV Prima reacție a lui Steliano Filip după ce a reziliat contractul cu Dinamo: „Am renunțat la tot!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
creeperno807
creeperno807  •  11 Iulie 2022, 22:39

Cine zice, ala e

Averroes
Averroes  •  11 Iulie 2022, 19:55
Postat de gregoryhf pe 11 Iulie 2022, 19:00

este strigator la cer ca il compari tu pe grigore cu man care a fost vandtu cu aproape 13 milioane de euro. bine ca va desfiintati.

ti-am mai zis ca 99% dintre catei sunt prostovani de dau in gropi

gregoryhf
gregoryhf  •  11 Iulie 2022, 19:00
Postat de Corcodel_topor pe 11 Iulie 2022, 18:39

Exceptand bufonii lui Becali, incepand de la Man, Coman, Ianis Stoica si multi altii si terminand cu bomboana de pe coliva, Tavi Popescu, aici, ma refer la Ricardo Grigore, avem probabil unul dintre cei mai overrated jucatori (fotbalist nu poate fi numit) din istoria Ligii 1. Ricardo Grigore efectiv este produsul nepotismului, pilelor, manevrelor si invartelilor care se intampla zi de zi la juniorii din Romania, un baietas cu o familie instarita si care e inconjurat de interlopi, a inotat pe la juniorii lui Dinamo tinut in brate datorita cumetriilor si ajuns in Liga 1 inaintea altora care sunt cu 300 de clase peste el. E strigator la cer cum un astfel de clovn al fotbalului romanesc ramane in continuare in prima liga, pe la Rosiorii de Vede sau vreo bomba de sat din Calarasi gasesti sigur 2-3 fosti juniori, actuali salahori pe santiere care sunt peste Grigore la orice ora.

este strigator la cer ca il compari tu pe grigore cu man care a fost vandtu cu aproape 13 milioane de euro. bine ca va desfiintati.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează