FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Prima reacție a lui Steliano Filip după ce a reziliat contractul cu Dinamo: „Am renunțat la tot!”

Steliano Filip // FOTO: Imago
Steliano Filip // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 11 iulie 2022 14:18 / Actualizat luni, 11 iulie 2022 15:58

Fundașul stânga Steliano Filip (28 de ani) și-a reziliat contractul cu Dinamo, el nedorind să mai continue la clubul alb-roșu.

Jucătorul și șefii lui Dinamo au ajuns la un acord privind rezilierea contractului. Filip a renunțat la cei 23.000 de euro pe care le avea de primit și a plecat liber de contract.

Va fi comedia maximă în fotbalul românesc » Trei Dinamo-uri într-o serie, după decizia de ultim moment a lui Nicolae Badea
DINAMO
Va fi comedia maximă în fotbalul românesc » Trei Dinamo-uri într-o serie, după decizia de ultim moment a lui Nicolae Badea

Ce spune Steliano Filip după ce și-a reziliat contractul cu Dinamo

„Da, am reziliat. Am renunțat la tot ce mai aveam de primit. Vreau sa urez baftă foștilor colegi, îmi doresc ca Dinamo să fie foarte bine. Săptămâna aceasta voi decide viitoarea destinație", a declarat Steliano Filip pentru GSP.RO

Sezonul trecut, Filip a bifat 22 de meciuri oficiale la Dinamo, reușind 4 pase decisive și suferind două eliminări.

În total, Filip are 186 de jocuri pe prima scenă, la Dinamo, Dunărea Călărași și Viitorul (actuala Farul).

8sezoane în Liga 1are Filip la Dinamo

250.000 €e cota de piață a lui Steliano, conform portalului de specialitate Transfermarkt

Zăvăleanu a adus bani de acasă la Dinamo

 Programul Doar Dinamo București a emis un comunicat oficial prin care anunță că Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului din „Ștefan cel Mare, a plătit salariile angajaților din banii proprii.

„În urma discuțiilor purtate astăzi cu administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, putem anunța membrii programului Doar Dinamo București faptul că discuțiile pentru achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni la Dinamo continuă. Pentru a evita riscul unei situații grave, chiar a falimentului, Răzvan Zăvăleanu a achitat din buzunarul propriu salariile pe o lună de zile, se câștigă astfel timp necesar negocierilor. Urmează să se rezolve situația administratorului special, respectiv a antrenorului principal”, a transmis DDB pe pagina de Facebook. 

VIDEO Atunci a început sfârșitul lui Dinamo? Dezvăluiri incendiare: „Ochii zgâiți și mintea blocată!”

Citește și:

EXCLUSIV Nicolae Badea vrea promovarea cu orice preț » Pe cine a pus antrenor

Continuă problemele la Dinamo » Două nume importante au refuzat funcții în club + Răducioiu va pleca

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
creeperno807
creeperno807  •  11 Iulie 2022, 22:44

Drum bun, cale batuta!

mihneailie030
mihneailie030  •  11 Iulie 2022, 22:37
Postat de RealGiulesti pe 11 Iulie 2022, 15:22

Dupa 3-4 ani de cand se va lasa de fotbal , Steliano Filip va primi titlurile de FOST MARE JUCATOR si LEGENDA a lui Dinamo.Nu conteaza ca a fost un mediocru cat a jucat.

Sa fii convins. Dar poate în 3 sau 4 ani scăpăm și de pseudo-ziariștii ăștia. E de lucru în construcții, agricultura... Oricum, la nivelul lor de cultură, cred ca nici acolo nu ar face treabă!!!!

mihneailie030
mihneailie030  •  11 Iulie 2022, 22:32

Bravo Filip... Sa nu te mai vad, niciodată. Nu ești fotbalist, ești orice, dar nu ești fotbalist. Du, te repede, antitalent!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează