FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, noi detalii despre negocierile pentru transferul lui Philip Otele: „O să vorbesc cu Varga!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2024 17:52 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2024 18:50

Gigi Becali a reacționat după ce Ioan Varga i-a comunicat public că FCSB trebuie să plătească 6 milioane de euro pentru transferul lui Philip Otele (24 de ani), golgheterul celor de la CFR Cluj. Patronul „roș-albaștrilor” a anunțat că este dispus să poarte negocieri cu omologul său din tabăra ardelenilor.

Becali a subliniat că el l-a inclus pe Otele în categoria fotbaliștilor din Superligă pe care îi consideră valoroși, fără să garanteze că poate să îl cumpere. Finanțatorul liderului a afirmat că este dispus să poarte negocieri cu Varga, dacă îi va „face preț preferențial”.

„Acesta e adevărul” » Greșeala flagrantă care i-a adus sfârșitul lui Ivaylo Petev la Universitatea Craiova
CSU CRAIOVA
„Acesta e adevărul” » Greșeala flagrantă care i-a adus sfârșitul lui Ivaylo Petev la Universitatea Craiova

Condiția lui Gigi Becali pentru a negocia cu Nelu Varga

„Eu am spus de jucătorii care sunt valoroși, eu nu știu dacă pot să îi iau eu pe ăia. Dacă face preț preferențial (n.r. - Varga), o să vorbesc cu el și văd, nu?", a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Philip Otele a marcat pentru CFR Cluj, în actuala stagiune, 13 goluri și a oferit 7 pase de gol în 33 de meciuri din Superligă.

1,5milioane de euro este cota de piață a lui Otele, conform Transfermarkt

Solicitarea lui Ioan Varga

Ioan Varga (52 de ani), patronul lui CFR Cluj, a oferit prima declarație după anunțul lui Gigi Becali (65 de ani) de duminică, prin care conducătorul de la FCSB și-a manifestat interesul pentru transferul lui Philip Otele (24 de ani).

Duminică, după FCSB - Universitatea Craiova 2-0, patronul „roș-albaștrilor” a intrat în direct și și-a manifestat interesul pentru 5 jucători, printre care și Otele, de la CFR Cluj. Luni, a doua zi, Varga a anunțat public cât trebuie să plătească latifundiarul pentru jucătorul clujenilor.

Varga a văzut declarațiile lui Becali și a revenit cu un răspuns. Conducătorul ardelenilor i-a fixat prețul nigerianului, iar Becali va trebui să scoată din buzunar 6 milioane de euro pentru a-l transfera, în tentativa de a ajunge în grupele Ligii Campionilor.

„Am auzit că Becali ar fi interesat de Otele. Sunt un om de business, pragmatic, iubesc fotbalul, dar trebuie să asigur și un echilibru financiar la echipă.

Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică și foarte simplă. Dacă vrea să îl ia și să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este prețul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem.

Dacă dă acești bani poate să îl ia. Acesta este un preț așa, de prietenie, pentru Gigi Becali, pentru că suntem toți aici, în campionatul românesc. Pentru campionatele străine, de exemplu Anglia, prețul poate să fie și mai mare.

Îi transmit domnului Becali scurt, să-mi bage în cont 6 milioane de euro și poate să-l ia pe Otele. În mod sigur o să-și facă treaba cu el și o să facă spectacol dacă ajunge în Champions League sau unde dorește domnia sa”, a explicat Varga, pentru fanatik.ro.

Îmi place și Otele. Mă gândesc la el, dacă îmi convine prețul. Poate cei de la CFR Clu vor să câștige bani, dacă nu merg în cupele europene.

- Gigi Becali - patron FCSB, la Prima Sport

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Florinel Coman, diferențe de nivel între ceea ce arată la FCSB și la națională: „Nu iese în evidență la prima reprezentativă, nu va ajunge la un club dintr-un campionat de TOP”

Citește și:

Cum a văzut Gică Hagi superpartida Real Madrid - Manchester City: „O altă galaxie!”
SFERTURI
Cum a văzut Gică Hagi superpartida Real Madrid - Manchester City: „O altă galaxie!”
Transfer spectaculos de la Dinamo la Rapid: Șucu îl vrea pe titularul lui Kopic!
DINAMO
Transfer spectaculos de la Dinamo la Rapid: Șucu îl vrea pe titularul lui Kopic!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
Doru.S
Doru.S  •  10 Aprilie 2024, 23:49

Gigi fura curent! Cum sa creada cineva ca e realizabil transferul cand el nu poate sa-i dea salariu lui Otele. Acum Otele castiga 22000 euro pe luna net, cam cat ia Coman deoarece el are 30k, insa brut. Ramane practic cu mai putini bani decat Otele. Sa vina Otele la tine trebuie sa-i dai minim 40k pe luna. De unde?

magic4ever
magic4ever  •  10 Aprilie 2024, 19:34

Niciodata nu o sa plateasca Becali pentru Otele nici macar 2-3 milioane de euro, asta e strategie inaintea meciului cu Cfr sa o lase mai moale Otele cu " viitoarea lui echipa"...manevra 100% a lui Becali....

contrabas3
contrabas3  •  10 Aprilie 2024, 19:16

Otele este cel mai bun fotbalist străin din Superliga. Părerea mea.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează