FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Gigi Becali pune „tunurile” pe FRF: „Abuz, tiranii, mizerii! Comandă Stoichiță? Face Rotaru schimbări?” + Noi acuzații la adresa lui Burleanu

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, continuă conflictul public cu Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.
Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, continuă conflictul public cu Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 22:46 / Actualizat duminica, 02 iulie 2023 09:14

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, continuă conflictul public cu Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Au trecut 5 zile de la tentativa lui Becali de a elimina regula U21 din Liga 1. Timpul a trecut, dar rănile finanțatorului de la FCSB au rămas deschise. Într-o intervenție avută sâmbătă seară a lansat un nou atac la adresa rivalului Răzvan Burleanu. 

Apelul lui Argăseală i-a dat palpitații lui Becali: „Două milioane de euro în două săptămâni! Deja mă enervez”
FCSB
Apelul lui Argăseală i-a dat palpitații lui Becali: „Două milioane de euro în două săptămâni! Deja mă enervez”

Gigi Becali, încă un atac la adresa lui Răzvan Burleanu

„Dacă nu știam valoarea, noțiunea banului, ajungeam ca mulți oameni de afaceri din România și făceam depresie, intram în faliment. Întotdeauna am știut ce înseamnă și 5.000 de euro și milionul. Dumnezeu m-a ajutat pentru că am respectat ce mi-a dat.

Tu vorbești de jucării, mă? Să plec din fotbal? Eu am adus 200 de milioane de euro în țara asta, tu nu ai adus nici două. Din calificări, vânzări de jucători, milioane de euro intrați în băncile din România. I-am dat către jucători, către staff, aproape 100 de milioane de euro taxe și impozite. 

Tu îi spui unui om așa ceva, tu, un copil care nu ai produs nici 17 euro în viața ta? Păi, sunt jucăriile mele, mă!

Tu nu ai făcut nicio jucărie în viața ta. Caracter infracțional? Ce, mă, am evadat de la pușcărie și am furat bicicleta?”, a răbufnit Gigi Becali, la „DigiSport Special”.

Gigi Becali: „Stai, mă, copil obraznic”

Gigi Becali a continuat cu insinuările: 

„Ca să vadă că eu știu, voi nu știți la ce mă refer, dar nu eu am evadat de la pușcărie și am furat bicicletă. Dacă vreți să aflați la ce mă refer, interesați-vă. Eu am evadat și am furat bicicleta? Eu nu știu, domnule. Hai să ne distrăm atunci. 

Dacă vine un copil și e așa obraznic. Pai, stai, mă, copil obraznic... schimbă regulile cum vrea el, îi dă Securitatea putere și face ce vrea cu fotbalul românesc, hai să vedem. Cum ești tu singurul candidat? Ce ai făcut, e chestie de abuz în serviciu, tiranii, mizerii pe care le fac acolo.

Adică niciunul din Generația de Aur nu calcă la Federație, vine Stoichiță și comandă Federația toată. E băiat bun Stoichiță, dar face el treaba așa? Vine Rotaru (n.r. Răzvan Rotaru, secundul naționalei U21) și face schimbări la națională? A ajuns naționala batjocură? 

O jucărie la echipa națională, nu te mai suportă lumea și ții jucăria acolo. Fac un apel. Gică Popescu, vino, mă, și salvează fotbalul, că doar tu poți”, a încheiat finanțatorul celor de la FCSB

Gigi Becali, o nouă acuzație îndreptată către Răzvan Burleanu

În urmă cu 5 zile, Gigi Becali mai făcuse o aluzie la modul în care Răzvan Burleanu s-ar fi îmbogățit:

Să arate declarația de avere dinainte să intre în fotbal. Să vedem câți bani are acum. Dacă îl studiem bine, toată activitatea lui economică de acolo și tot ce au făcut ei, campania pentru vot, este infracțională. Eu spun, zic și eu așa... el nu trebuie să dovedească? Eu n-am școli staliniste, spun ce gândesc. Stalin a murit, școlile lui au rămas.

- Gigi Becali, pe 27 iunie 2023

Înainte de a deveni președintele FRF, Răzvan Burleanu a condus Federația de Minifotbal și a lucrat în Primăria Municipiului Bacău, în Comisia Juridică a Parlamentului României și a fost consilierul președintelui Traian Băsescu, care l-a și decorat în 2009 cu Ordinul Național Serviciul Credincios, în grad de cavaler.

Din declarația de avere completată în urmă cu două săptămâni reise că Burleanu câștigă 330.000 de euro pe an! Bani obținuți din trei surse: FRF (72.000 de euro), FIFA (248.830 de dolari) și UEFA (30.000 de euro).

VIDEO. Răzvan Burleanu a dat de pământ cu Gigi Becali: „Este un om pierdut”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Adi Popa nu înțelege cine nu l-a mai vrut la CSA Steaua: „Aveam o înțelegere cu domnul comandant” + la ce club din România ar putea ajunge

Neagoe, vești despre liderii Mitriță și Bancu: „Sper să nu fie nimic grav”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (7)
atthur
atthur  •  03 Iulie 2023, 07:29
Postat de anti_fcsb_bayern_real_juve pe 02 Iulie 2023, 13:01

E un mister cum de Preapenalul Becalie este inca in libertate.

Mai mister este cum pre-prostul de tine mai respiră ...!!!...

atthur
atthur  •  02 Iulie 2023, 15:57
Postat de beefree pe 02 Iulie 2023, 12:32

Plimba berbecul, gigist mocofan!

Plimb proștii pe degete,iar tu ești prostul suprem,prost cu clopote...!!!...

parpalache
parpalache  •  02 Iulie 2023, 14:10

Nea GG are dreptate!Sa prezinte declarațiile de avere-DAR și justificarea lor-TOȚI cei implicați in fotbal!Deci și...EL!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează