FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali, refuzat din start! Transferul dorit de FCSB nu se face: „Acum nu-l vând!”

Gigi Becali a fost refuzat de Valeriu Iftime
Gigi Becali a fost refuzat de Valeriu Iftime

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 aprilie 2020 11:49

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, refuză ferm oferta publică făcută de Gigi Becali pentru fundașul Andrei Chindriș (21 de ani). 400.000 de euro e considerată o sumă prea mică pentru stoperul lui FC Botoșani, însă anunță că va mai discuta cu patronul FCSB.

Oferta de 400.000 de euro înaintată de Gigi Becali pentru Andrei Chindriș nu-l încântă pe Valeriu Iftime, patronul celor de la Botoșani. Finanțatorul moldovenilor așteaptă, nu se grăbește, fiind greu să stabilească prețuri în perioada curentă, dat fiind faptul că nici măcar nu se știe cum va arăta fotbalul după această perioadă. 

Prețul de 400.000 cum spune dânsul că e normal pentru el, e mic pentru mine. Asta și pentru că deocamdată nu știu cum se va poziționa nivelul financiar după această perioadă. N-am nicio idee. Dar totuși, când cineva spune că vrea să cumpere un fotbalist e clar că sportul ăsta nu se închide. De asta îl apreciez pe domnul Becali. E o speranță și pentru mine dacă dânsul crede în fotbal, mă bucur că fotbalul va trăi. Dar acum nu discutăm despre transfer, la momentul ăsta nu-l vând", a zis Valeriu Iftime pentru GSP.ro.
 

„O normalitate care mă bucură"

Valeriu Iftime se bucură că există, în sfârșit, o discuție, despre fotbal, despre transferuri, nu despre viruși și meciuri amânate: „Nu pot comenta declarațiile domnului Becali. O să vorbesc cu dumnealui mai multe, am văzut că a și spus că vrea o discuție privată. Pot spune însă că îl apreciez pentru că intră în această sferă de normalitate, se vorbește despre fotbal. Pune o ofertă pe masă, iar ăsta e un lucru îmbucurător. O normalitate, cum am spus", a mai zis finanțatorul moldovenilor. 
 

800.000 de euroeste cota lui Andrei Chindriș, internațional U21

27 de meciuriîn toate competițiile a prins stoperul în acest sezon

„Știu că Iftime a scăzut de la 1.5 la 1 milion de euro, dar și eu i-am scăzut suma pe care i-o oferisem prima dată. Deja i-am transmis că nu mai pot să îi dau 700.000, ci doar 400.000 de euro. Dacă este băiat deștept, acceptă. Dacă nu, atunci eu nu îi pot lua jucătorul cu forța și rămâne să mai discutăm. îi transmit eu că nu o să găsească pe nimeni ca să îi dea în plină criză mondială suma asta. Eu înțeleg că el ține la marfa lui, dar trebuie să înțeleagă că nu o să mai găsească pe nimeni să îi dea banii ăștia pe un jucător care abia acum se face cunoscut și nu a evoluat niciodată în cupele europene"
Gigi Becali, patron FCSB

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre FCSB:

Îl dă în judecată pe Becali! Jucătorul care contestă suspendarea contractului și așteaptă redeschiderea instanțelor ca să se judece cu Gigi

Dusan Uhrin rupe tăcerea! Explică de ce a plecat de la Dinamo, ce face pe timpul pandemiei și de ce s-ar întoarce în Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează