FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali s-a enervat după ultima propunere de transfer: „Cine este ăsta? Nu a ajuns Iftime să îmi facă mie lista”

Gigi Becali s-a supărat pe Valeriu Iftime
Gigi Becali s-a supărat pe Valeriu Iftime

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2020 16:19 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 16:32

Gigi Becali l-a contrat pe Valeriu Iftime, după ce finanțatorul de la FC Botoșani l-a propus la FCSB pe fundașul central Alin Șeroni (33 de ani).

FCSB are probleme serioase în defensivă. La meciul cu Gaz Metan, scor 2-2, Vintilă a fost nevoit să îi trimită în teren pe Grigoraș Pantea (16 ani) și pe Ovidiu Perianu (18 ani). Valeriu Iftime, patronul cu care Becali a colaborat intens în ultimii ani, i-a făcut o propunere: Alin Șeroni, fundaș central de 1,93 metri și cu experiență în Liga 1.

Gigi Becali: „Cine este ăsta?!”

„Ce Șeroni, mă? Cine este ăsta? Nu îl știu și nici nu mă interesează. Nu a ajuns Iftime să îmi facă el mie lista de transferuri. Pe mine mă interesează acum să îl aduc pe Neubert. Nu vedeti că am echipa pusă în cap cu accidentarile? Am ajuns de râsul lumii.

Nu mă interesează că îl vrea sau nu îl vrea Vintilă, deoarece m-am săturat să mi se tot accidenteze jucătorii. Am ajuns să jucăm în apărăre cu copiii de la echipa a doua. Lăsați-mă cu Șeroni ăla că nici nu îl știu cine este”, a declarat Gigi Becali conform Prosport.

VIDEO / Helmuth Duckadam despre insuccesele repetate ale formației FCSB: „Principala problemă a fost schimbatul antrenorilor”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB. Gigi Becali se distrează prost și scump! De ce a ajuns să piardă 6,4 milioane de euro

FCSB se răzbună pentru forma slabă a lui Adi Petre! Ce face Gigi Becali

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
kamouniyak
kamouniyak  •  23 Iunie 2020, 19:11
Postat de caesarone pe 23 Iunie 2020, 18:10

Seroni a jucat multi ani la Poli Timisoara, iar cand era la Viitorul mi se pare ca i-a rupt piciorul lui Bancu de la Craiova!

Da, asa este, a fost un atac aiurea, dar nu stiu daca e de condamnat. Un moment din asta se poate intampla si fara sa vrei. Este o secunda in care duci piciorul prea tarziu. Omul a fost bun cand a jucat titular la Timisoara, ata fundas central, cat si fundas stanga. Nu se lasa niciodata. Un pic prea inalt totusi pentru fundas lateral. Dar avea viteza. Asa fundasi laterali inalti rar am vazut, poate Fabio Grosso sau Jeremy Mathieu, fost la Valencia, acum fundas central la Sporting.

skins_berceni
skins_berceni  •  23 Iunie 2020, 18:19
Postat de caesarone pe 23 Iunie 2020, 18:13

Sa-l dea pe Chindris daca vrea sa ne ajute!:) Apropo, nu erau vasalii nostri, parca asa ziceati! Si cand ma uit pe rezultatele din play-off, ce sa vezi, egal cu FCSB si 0-2 cu CFR!:))) Asa vasali mai rar!:)))

Dacă te iei după toto haterii...asa ziceau di de Viitorul, sunt plătiți sa o facă, da-le pace.

caesarone
caesarone  •  23 Iunie 2020, 18:13

Sa-l dea pe Chindris daca vrea sa ne ajute!:) Apropo, nu erau vasalii nostri, parca asa ziceati! Si cand ma uit pe rezultatele din play-off, ce sa vezi, egal cu FCSB si 0-2 cu CFR!:))) Asa vasali mai rar!:)))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează