FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA / INTERVIU EXCLUSIV

Gigi Becali: „Sîntem campioni!”

Articol de - Publicat sambata, 26 aprilie 2008 00:00

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, consideră că este imposibil ca Steaua să mai piardă prima poziţie


Patronul din Ghencea a vorbit în exclusivitate cu Gazeta Sporturilor imediat după fluierul de final de la Mioveni. Becali se afla în incinta Aeroportului din Craiova, acolo unde a urmărit meciul Clujului. Gigi Becali a decolat spre Bucureşti pentru a fi alături de familie, în noapte de Înviere.


- Domnule Becali, o victorie la Craiova, cumulată cu un semieşec al Clujului la Mioveni. Ce spuneţi?

- Sînt foarte fericit, poate cel mai fericit om de pe pămînt în acest moment. Sînt bucuros că am reuşit să cîştigăm la Craiova, unde am întîlnit un adversar valoros, un adversar care şi-a dorit să ne încurce, dar nu i-a ieşit.

- Unde a greşit Steaua la Craiova?
- Nu a greşit nicăieri. Poate a existat o lipsă foarte mică de concentrare după ce am reuşit să deschidem scorul, dar imediat după egalare, băieţii s-au mobilizat şi au reuşit golul victoriei.

- Steaua porneşte mai greu, de ce?
- Este greu pe acest final de campionat să porneşti tare din primul moment. Am jucat multe meciuri foarte importante, mai ales meciurile din retur au fost considerate de către noi ca o finală. Nu pot să spun că sînt nemulţumit de ceva, din moment ce sîntem pe primul loc şi am cîştigat trei puncte la Craiova.

- Mioveniul a ajutat Steaua, a remizat cu CFR.
- Am auzit! Sînt bucuros şi în le mulţumesc că au jucat pe bune şi nu s-au dat la o parte din calea CFR-ului. Au demonstrat că sînt o echipă bună, care a pus probleme echipelor mari.

- Mai poate pierde Steaua prima poziţie?
- E imposibil! Dar sincer să fiu îmi este frică de meciul cu Dinamo de săptămîna viitoare. Eu sper să facem un meci bun, să cîştigăm şi să fim campioni imediat după finalul acelui meci. Vreau să sărbătorim înainte de final pentru că merităm.

- Urmează meciul cu Dinamo şi cel cu Gloria Buzău.
- V-am spus, meciul cu Dinamo e foarte important pentru noi. Vom juca pînă în ultima secundă cu gîndul la titlu! Oricum sîntem campioni în acest moment.

- Cei de la Craiova acuză Steaua că primul gol a fost marcat din ofside.
- Foarte bine. După ce am cîştigat la Craiova cu 2-1, Mioveniul a remizat cu CFR 0-0, Dumnezeu mi-a mai făcut o bucurie şi am dat gol şi din ofside.

CFR Cluj va întîlni Gloria Bistriţa sîmbătă, de la 20:45, live video pe Antena 1 şi gsp.ro, iar Steaua va juca în Ştefan cel Mare duminică, de la 20:30, live video pe Kanal D şi gsp.ro.

În ultima etapă ambele echipe vor juca de la ora 17:00, Steaua acasă cu Gloria Buzău şi CFR Cluj pe Ion Moina, cu U Cluj. Ambele meciuri vor putea fi urmărite live video pe gsp.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (174)
 •  28 Aprilie 2008, 18:15

Unul dintre cele mai mizerabile finale de campinat din istoria fotbalului romanesc. Cine e de vina? Becali si toti cei care pun botul la banii lui. Mircea Sandu, Dumitru Dragomir si gasca de jucatori blatisti si arbitri cumparati! Si toti ceilalti mizerabili din fotbalul romanesc! Niste putreziciuni! Rusine! Steaua in Champions League? Sunteti niste amarati, niste ratati, niste... brichete!

 •  28 Aprilie 2008, 18:11

MILOGILOR! "Campionii" mizeriei din fotbalul romanesc! Asta e steaua de doi bani si o bricheta!

 •  28 Aprilie 2008, 18:08

Da, dar niste "campioni" de tot rahatul si de toata jena! Sa-ti fie rusine! Ai distrus spiritul sportiv cu mizeria pe care ai adus-o in fotbal! Fi sigur ca, pana la urma, Dumnezeu te va pedepsi pentru aroganta pe care o afisezi la tot pasul! Rusine grandomanule! Asta nu e atitudine de om responsabil!

Vezi toate comentariile (174)
Comentează