FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali s-a săturat și spune stop! Anunțul îngrijorător pentru FCSB: „Nu are rost!”

Gigi Becali nu mai vrea să facă transferuri la FCSB
Gigi Becali nu mai vrea să facă transferuri la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 07:43

Pandemia de coronavirus care a afectat întreaga lume și a suspendat competițiile sportive dă peste cap planurile pe care Gigi Becali le avea la FCSB.

Patronul echipei roș-albastre a anunțat că pentru moment nu are de gând să mai arunce cu banii și să facă transferuri, preferând să mizeze pe jucătorii tineri pe care îi are la FCSB.

Până nu văd ce se întâmplă, nu mai dau niciun ban! Eu oricum am tot tineretul la mine. Şi atunci nu are rost să fac transferuri. Pentru ce să îi iau? Eu îi cresc pe ăştia, văd ce se întâmplă şi cu asta, basta! Nu îmi trebuie să cumpăr jucători”, a declarat Gigi Becali la Telekom Sport.

FCSB doar vinde jucători

Gigi Becali anunță că nu va mai cumpăra niciun jucător până nu se liniștește situația cauzată de criza de coronavirus, dar anunță zilnic că este gata să renunțe la jucători importanți. Harlem Gnohere și Alexandru Stan sunt pe lista neagră, în timp ce Bogdan Planic e dorit în Rusia, Turcia și de Craiova.

Mai mult, Becali e gata să-i vândă pe cei mai buni jucători din lot. Lui Florinel Coman i-a scăzut prețul, în timp ce pentru Dennis Man așteaptă o ofertă de 15 milioane de euro din Italia.

„Pe mine mă interesează copiii mei care au până în 22-23 de ani, hai și Tănase, că are 24-25, să zicem. În rest, ceilalți, pe care nu mai pot să iau bani, să fie sănătoși! Și Gnohere, și Planici... Eu știu dacă o să mai iau bani pe ei? Dacă iau, acolo, câteva sute de mii pe el, îi dau"
Gigi Becali, la Pro X

VIDEO. Klaus Iohannis anunță ce urmează în România după 15 mai

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Mircea Rednic vrea să dea o lovitură uriașă: l-a sunat pe Gigi Becali

Gigi Becali a decis ce se întâmplă cu fundașul care n-a mai jucat din 2018: „Gata! Ajunge!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
278015896506657
Todinca Mihai  •  13 Mai 2020, 18:27

Merita sa te zbati ca suporter al unei echipe cu asfel de patron care spune ca el nu mai cumpara jucatori ci doar ii vinde, ce campionat...ce performanta, ce titluri, lasa le pentru altii... el sa isi umple buzunarele din vinzarea asa ziselor "valori" nu pentru a cumpara jucatori de valoare cu care sa cistige si el macar pe cincinal un titlu... nu, ci pentru scopurile lui ce in mod sigur nu coincid cu cele a suporterilor din pacate. Pentru asa ceva schimbati macazul sau stati acasa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează