FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB

Gigi Becali, taxat pentru schimbările făcute de FCSB: „Nu Petrea a făcut asta” » Vedetele echipei, criticate și ele

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2021 08:16 / Actualizat luni, 15 februarie 2021 08:41

FCSB a ajuns la trei înfrângeri consecutive în toate competițiile, după 0-1, iar Ilie Dumitrescu nu a ratat ocazia să-l taxeze pe patronul Gigi Becali.

Fostul internațional s-a declarat surprins de schimbările făcute de FCSB la pauză, considerând că a fost ideea lui Becali. În plus, Dumitrescu a taxat și prestația vedetelor echipei roș-albastre.

Ilie Dumitrescu: „Schimbările de la pauză au fost făcute de Gigi Becali”

„Mă așteptam să sacrifice un mijlocaș defensiv la pauză și să introducă un vârf. Dar au fost schimbați la pauză cei care au greșit în apărare (n.r – Iulian Cristea și Risto Radunovic au fost schimbați cu Dragoș Nedelcu și Ionuț Panțîru). Normal că mutarea asta a fost făcută de Gigi Becali la pauză! Nu ar fi făcut-o Petrea. N-a mutat acolo unde trebuia ca să intre în joc. Radunovic a făcut doar o greșeală. Poți spune că Panțîru e mai ofensiv, în fine.

Dacă Petrea a spus că băieții lui au jucat prea individual, înseamnă că nu s-au respectat automatismele de joc. Că nu au respectat planul tactic stabilit de dinainte. ei mai importanți jucători n-au avut o seară bună. Și nici cu Dinamo, nici cu Academica Clinceni. 

Întâlnești un adversar care acoperă bine zonele și apar problemele. Dacă nu-ți fac diferența nici Florinel Coman, nici Moruțan, nici Tănase și nici Octavian Popescu, e greu să câștigi. Hermannstadt s-a organizat bine în seara asta. A stat bine, aa acoperit excelent zonele”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

VIDEO Primă specială la Hermannstadt după meciul cu FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Conflict aprins în tribune cu Mihai Stoica și Thomas Neubert » Stewarzii au intervenit și l-au bruscat pe neamț

Helmuth Duckadam îi pune la punct pe steliști: „Gazon prost? Scuze ieftine! Să spună asta mai răspicat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
1594919290584499
Romica Marcut  •  15 Februarie 2021, 12:13

ANA MARiA PRODAN v a legat victoriiile puscarie ce sunteti..la mai multe.....dupa 3. Sa vina si a patra

1594919290584499
Romica Marcut  •  15 Februarie 2021, 12:13

ANA MARiA PRODAN v a legat victoriiile puscarie ce sunteti..la mai multe.....dupa 3. Sa vina si a patra

bodystyle74
bodystyle74  •  15 Februarie 2021, 11:55
Postat de tororosso pe 15 Februarie 2021, 11:06

Ciobanul fariseu va distruge și această conjunctură in care se află FCSB . Singurele sale gânduri sunt bani , cine cumpără și cine vinde . Confundă fotbalul cu vânzarea biletelor de cinema și blugii la șperț , vânzarea mioarelor. O mare vină o are și aceia (GSP) care ar putea sancționa public non combatul acestor echipe din L1 , blaturile , arbitrajele favorizante . Dar cum fiecare realizator DigiSport au și ei cumetrii cu diverse echipe se ascunde gunoiul sub preș . Dar atâta timp cât această troacă este condusă de FRF & Nașul Dâncă dar și cu un LPF inexistent , fotbalul marionetă din țara va fi de râsu /plânsu .

Ciobanul face ce vrea la el la stana decand este lumea ,de ce ar fi diferit de data asta. Gigi a repetat de multe ori si a facut-o public la tv. A spus in mod raspicat ca pe banii lui el decide si cine vine si cine pleaca si cine joaca si cine nu joaca. Fotbalistii sunt o marfa care trebuie sa aduca profit alfel strange punga. Nu pricep de ce unii nu inteleg pt ca omul a explicat foarte clar conceptul lui de business.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează