FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB 1-0

Helmuth Duckadam îi pune la punct pe steliști: „Gazon prost? Scuze ieftine! Să spună asta mai răspicat”

Helmuth Duckadam (61 de ani) le transmite fotbaliștilor de la FCSB să își asume nereușitele și să nu mai caute „scuze ieftine”. +49   FOTO
Helmuth Duckadam (61 de ani) le transmite fotbaliștilor de la FCSB să își asume nereușitele și să nu mai caute „scuze ieftine”.

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 22:25 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 22:34

Helmuth Duckadam (61 de ani) le transmite fotbaliștilor de la FCSB să își asume nereușitele și să nu mai caute „scuze ieftine”, după 0-1 cu Hermannstadt.

Florin Tănase a dat vina pe starea gazonului pentru al treilea eșec consecutiv al „roș-albaștrilor”, iar Helmuth Duckadam, fostul director de imagine al celor de la FCSB, l-a „urecheat”, considerând scuza una deplasată. 

Duckadam, mesaj pentru Florin Tănase, după Hermannstadt - FCSB 1-0 

„Sunt scuze ieftine, au jucat pe un teren fantastic, pe Arena Națională, cu Clinceni, și au pierdut. În loc să caute scuze și explicații, trebuie să spună mai răspicat că e o problemă în joc, în atitudinea jucătorilor. Acolo e cauza principală”, a declarat Helmuth Duckadam, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Helmuth Duckadam și Florin Tănase, relație specială

Helmuth Duckadam nu s-a despărțit în cele mai bune condiții de FCSB. Legendarul portar stelist a criticat atitutinea mai mult jucători, printre care și Dennis Man, dar a vorbit la superlativ despre Florin Tănase: „Singurul jucător cu care am fost stat de vorbă și cu care m-am înțeles foarte bine în ultima vreme a fost Florin Tănase”.

FOTO. Cele mai tari imagini din Hermannstadt - FCSB 1-0

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Hermannstadt - FCSB: 

FOTO Fază controversată în Hermannstadt - FCSB » Pentru ce a acordat penalty arbitrul Cătălin Popa

Ante Vukusic, game over la FCSB? Decizia luată de Gigi Becali pentru meciul cu Hermannstadt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
207979096630676
Popirlan Ionel  •  15 Februarie 2021, 11:51

Împachetatorilor prosti,unde a-ti văzut voi steliști pe teren...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vomitat
vomitat  •  15 Februarie 2021, 10:13

Vad aici ca multi is suparati rau si au ajuns sa scuipe pe unul mai stelist decat ei si care chiar a facut si altceva in afara sa scuipe seminte si sa sara in sus. Mai copii, presupunem ca nu a fost penalti desi adversaru a dat in minge in timp ce vlad nu numai ca a sarit ca o caprioara aiurea, dar a intins si picioarele cracanate sa nu treaca nimeni....Sa zicem ca nu a fost...A avut steaua macar un singur sut pe poarta prima repriza?.....a rupt cu jocu?.....au dat vina pe stadion...Cand au luat bataia recenta de pe arena nationala cine e de vina?..ca stadionu nu cred...Va rog sa fiti un pic mai cumpatati si nu dati cu *** in ducadam, etc. Numai pt ce a facut si ce reprezinta, merita respect orice ar zice. Nu ma scuipati valorile. NU s-a pierdut meciu doar ca nu s-a dat penalti....probabil erati f fericiti si cu 1 punct, nu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrescum204
dobrescum204  •  15 Februarie 2021, 09:48

*** Te duci "ziarist" la gsp. Din perlele acestui individ, eroare genetică : " legendarul portar stelist a criticat ATITUTINEA MAI MULT JUCĂTORI " == "singurul jucător cu care AM FOST STAT DE VORBĂ " !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează