FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum judecă Becali transferurile la FCSB » Explică de ce l-a dat pe jucătorul de 2 milioane de euro

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2022 10:42 / Actualizat sambata, 13 august 2022 11:15

La începutul sezonului, FCSB a renunțat la mijlocașul Dragoș Nedelcu (25 de ani), acesta fiind luat de Gică Hagi la Farul.

Cumpărat în 2017 de la Gică Hagi, pentru 2 milioane de euro, Nedelcu a plecat gratis de la FCSB, clubul roș-albastru păstrând doar procente dintre viitoare vânzare.

Aleargă mult, dar se rup încontinuu » FCSB, cu infirmeria plină după meciul cu DAC
FCSB
Aleargă mult, dar se rup încontinuu » FCSB, cu infirmeria plină după meciul cu DAC

Gigi Becali explică de ce a renunțat la Dragoș Nedelcu

Patronul FCSB a dezvăluit care a fost motivele pentru care a decis să renunțe la Dragoș Nedelcu, pe care în trecut îl compara cu Pique și Casemiro.

„Așa am vrut eu! Decât să-i mai dau lui Nedelcu 17.000 de euro pe lună, adică să mai pierd încă 500.000 de euro în următorii trei ani, mai bine i-l dau lui Gică.  Nu l-am dat gratis. I-am dat lui Gică 50% și lui 25%, ca să scap de el, și să nu mai dau salariu.

În opinia mea, nu mai aveam cum să mai iau bani pe el. A ajuns la 25-26 ani și am văzut ce poate el. Nu vreau să-l jignesc, doar discutăm”, a spus Becali, potrivit sport.ro.

Ajuns la FCSB în vara lui 2017, Nedelcu a bifat 79 de meciuri la echipa roș-albastră. La începutul sezonului trecut a fost împrumutat la Fortuna Dusseldorf, iar în a doua parte a jucat la Farul. 

Hagi a început să îl folosească la închidere, unde se simte cel mai bine, iar Dragoș a dat un randament excelent. Conform platformei InStat, Nedelcu a fost lider absolut în acest an în ceea ce privește baloanele recuperate și procentajul duelurilor câștigate.

500.000 de euroe cota lui Dragoș Nedelcu, potrivit transfermarkt

VIDEO Imagini impresionante pe Arena Națională: fanii FCSB au făcut show după meciul din Conference League

Citește și:

Transferul la FCSB care i-a dat mari emoții lui MM Stoica: „Mare lucru că a reușit Gigi să nu spună! A păstrat secretul până azi”

Steagul din cauza căruia UEFA amenință FCSB » MM Stoica: „Avem probleme cum nu vă puteți imagina”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  13 August 2022, 20:46

#FaraPenaliInFotbal

mattteo
mattteo  •  13 August 2022, 17:39

Cica 'Nedelcu a dat randament excelent la Garil'. Echipa aia e vai de capul ei, sa vedeti ce va mai pati cu Nedelcu, Torje, Morar, Alibec, Adi Petre, Moldoveanu, Robert Ion si ce mai au ei pe acolo

IonSaliu
IonSaliu  •  13 August 2022, 12:55

O imagine “capodoperă”! Demonstrează ceea ce a susţinut totdeauna “Mielu Auriu alu’ Mnezău”. “Nu banul face totul, ci numai Atotbiruitorul Mnezău”. (A se face cu smerenie trei cruci “de la dreapta la stânga”, NU “de la stânga la dreapta” în stilul lu’ Viktor Babanu). saliu.com/images/MieiiluMnezau.jpg

Vezi toate comentariile (9)
Comentează