FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, furios după ultimele negocieri pentru transferul lui Andrei Chindriș: „Crede că mă poate mânca de bani?”

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 21:27

Gigi Becali nu a renunțat la transferul fundașului central Andrei Chindriș (21 de ani) de la FC Botoșani. Patronul celor de la FCSB lansează însă un avertisment către intermediarii mutării. 

Gigi Becali a fost dispus să plătească 580.000 de euro în schimbul lui Andrei Chindriș. Oferta a scăzut în acest moment la 400.000 de euro. Latifundiarul a fost prins la mijloc în conflictul celor doi impresari: Florin Vulturar a încercat să intermedieze transferul, dar Niki Disaga s-a opus, susținând că el este reprezentantul legal al lui Chindriș. 

Gigi Becali: „Cu mine nu ține”

„Eu i-am spus clar lui Valeriu Iftime că după Paște o să scad oferta de la 580.000 la 400.000 de euro, iar el poate nu crede nici acum. Nu mă interesează pe mine că impresarii nu se înțeleg între ei, deoarece nu este treaba mea. Este treaba lor ce fac, iar impresarii știu cum lucrez eu.

Eu nu cunosc pe niciun Niki Disaga. Eu am vorbit doar cu Florin Vulturar. El mi-a zis că poate să intermedieze transferul lui Chindriș la echipa mea. Să nu creadă cineva că mă poate mânca de bani pe criza asta, că nu ține cu mine. Vă repet: eu am discutat doar cu Florin Vulturar”, a declarat Gigi Becali conform Prosport.

VIDEO / Cum arată antrenamentele celor de la FCSB pe timp de coronavirus

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV. FCSB, asaltată de procese după expirarea stării de urgență! Jucătorii nu mai suportă deciziile lui Gigi Becali

FCSB. Florin Tănase propus în Premier League! Reacția surprinzătoare a lui Ancelotti

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează