FOTBAL  »  Superliga  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Gigi Becali, despre Vladimir Putin: „Nu mai poate fi controlat. A produs moarte pe Pământ, cu el îl compar” » Vrea să-i ajute pe refugiaţi: „Telefonul meu este deschis”

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, condamnă războiul declanșat de Vladimir Putin, președintele Rusiei, în Ucraina. +29   FOTO
Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, condamnă războiul declanșat de Vladimir Putin, președintele Rusiei, în Ucraina.

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2022 17:33 / Actualizat vineri, 25 februarie 2022 18:03

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, condamnă războiul declanșat de Vladimir Putin, președintele Rusiei, în Ucraina. 

Gigi Becali îl compară pe Vladimir Putin cu Irod cel Mare, regele Iudeei menționat în Biblie că ar fi ordonat uciderea tuturor copiilor cu vârsta de sub 2 ani din Betleem. Finanțatorul celor de la FCSB a transmis că este dispus să ajute refugiații ucraineni. 

Arena Națională, gata să primească refugiați de război din Ucraina » Anunțul lui Nicușor Dan
UCRAINA ÎN RĂZBOI
Arena Națională, gata să primească refugiați de război din Ucraina » Anunțul lui Nicușor Dan

Gigi Becali condamnă războiul declanșat de Putin în Ucraina: „A produs moarte pe Pământ”

„Eu nu îl pot judeca pe Putin, dar îi condamn cu tărie acțiunile. A produs moarte pe Pământ, iar Dumnezeu o să îl judece. Sunt unii oameni în istorie care sunt comparați cu Irod. Acest om, Irod, a omorât 21.000 de prunci. 

Așa sunt unii oameni în lume, iar Putin a ales să omoare oameni. Este unul dintre acei oameni răi, iar din păcate acum nu mai poate să fie controlat. Nu știu când se va opri și ce are de gând să facă”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Întrebat dacă este dispus să ajute cetățenii ucraineni care fug din calea războiului, Gigi Becali a precizat: „Nu mi s-a cerut ajutorul la refugiați, dar dacă o să mi se ceară telefonul meu este deschis”.

VIDEO Se teme de cel mai sumbru scenariu în conflictul Rusia - Ucraina: „Suntem la câteva zile de sfârșitul lumii dacă se bagă cineva”

Citește și alte știri despre situația din Ucraina:

Fiica lui Roman Abramovich se ridică împotriva lui Putin: „Cea mai mare minciună!”

Un fotbalist ucrainean din Spania e gata să-și apere țara: „Vreau să merg la razboi, să-mi ajut oamenii”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (54)
sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  26 Februarie 2022, 09:58

sint consternat la cita lipsa de onestitate in presa peste tot. sint insa si romani care judeca corect si mai stiu si istorie si cele intimplate in aceasta tara ucraina care ne-a terorizat care ne-a luat basarabia unde romanii au fost umiliti fara ca guvernul din tara sa faca ceva. absolut nimic . si atunci cum sa nu vezi cum se lupta ungurii pentru ai lor fara teama? ce facem? slugi si nimic mai mult. s-a uitat cum acum doi ani incepea pandemia? politically corect venita din america unde nefirescul este pus la loc de cinste iar euro marxismul este vindut chiar de cei care il acuzau? cum se face ca nu se cunoaste atrocitatea ucrainienilor in zonele ortodoxe? va invit sa cititi ce se scrie in presa adevarata "CRIMELE UCRAINIENE" unde de multi ani in urma bisericile ortodoxe au fost siluite si umilite. vezi eurovizionul facut in biserica sf. sofia din kiev. adica europa a stat nepasatoare la invazia iugoslaviei a impartirii ei si cedarea pamintului sirb kosvienilor si acum ne plingem? sintem o tara care nu mai avem nimic. armata, industrie, datorii la peste 40 la suta din pib pe cind pingelica ne lasa la zero. curind vor trebui sa predea toata avutia nefiind in stare de plata . am fost inchisi pe perioada de pandemie fortati sa ne vaccinam cu ce vor ei cu injectii tratament facute pe mediu uman nu pe animale. euromarxismul bate la usa si suveranitatea nu mai exista. state? nu. comitate si comisari cu biserici muzee. asta s-a dorit? si cind s-a votat familia unde am

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  26 Februarie 2022, 07:49
Postat de andrei.33 pe 26 Februarie 2022, 02:03

Nu a inceput nici de doua zile conflictul asta si deja s-a inceput cancanizarea subiectului. Practic din 10 stiri semnalate pe gsp si partenerii sai media 8 sunt cancan-senzational.

Stiri din sport, doar despre ce spune sau face ciobandante.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  26 Februarie 2022, 07:48
Postat de Razvan Mihailescu pe 26 Februarie 2022, 02:23

***

Bine spus, mare mirare ca inca nu te-au cenzurat !!!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează