FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali vrea să conducă Guvernul: „Orban, dormiți acolo? Dați-vă la o parte că vin eu!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 13:54

Gigi Becali a vorbit despre situația din România, țară afectată de pandemia de coronavirus și a avut mai multe mesaje către Guvernul condus de Ludovic Orban.

Patronul FCSB spune că Guvernul trebuie să bage bani mai mulți în economie și s-a oferit să ajute, împreună cu mai mulți oameni de afaceri, dacă miniștrii nu pot lua aceste măsuri. 

„Ce mai contează fotbalul când vezi 500-600 de oameni afectați de coronavirus? Eu nu vreau să critic Guvernul, dar nu se poate așa ceva! Nu sunt măști în spitale. Mă duc mâine la Craiova și Caracal ca să dau 2.000 de măști. Plâng doctorii și spitalele că nu sunt măști. Nu mă interesează fotbalul. Nu știm ce sa va întâmpla. Sper ca totul să se rezolve. Dumnezeu va face o minune și vom putea participa la Slujba de Înviere. Uite, că la noi sunt mai puține cazuri. V-am zis că așa va fi în țările ortodoxe, unde se face Sfânta Liturghie. În România, Belarus, Serbia nu moare așa multă lume. Noi avem de la Botez un înger care are grijă de noi”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Klaus Iohannis anunță carantina totală! Restricții de circulație și pe timpul zilei, bătrânii nu au voie să iasă deloc » Când intră în vigoare ordonanța militară

 Gigi Becali: „Trebuie 30 de miliarde în economie. Vin eu să ajut”

„Trebuie să băgam 20-30 de miliarde de euro în economie, nu 1 miliard și să pornim încet, ca Trabantul. Franța bagă 300 de miliarde, dar pleacă greu, că e oprit totul. La fel și restul țărilor. Pe noi ne-a ocrotit Dumnezeu și a zis «Vă aduc poporul român acasă». Avem oameni, dar trebuie și Guvernul... Băi, guvernanți, acum, când e criză, trebuie să plecăm cu demaraj de pe loc. Dar ei nu dau nici măști la spitale. 

Ce facem? Dormim? Dacă nu știți, dați-vă la o parte! Să vină oameni de afaceri care se pricep. Vin eu cu alți 10 oameni pe care îi aleg. Nu vreau bani. Dați-vă la o parte! Nu e nicio rușine dacă nu știți. Vin eu. Lăsați oameni care să pricep. Hai să plecăm ca un Audi de pe loc.  Vai de capul nostru.... Vom muri de foame”, a adăugat Gigi Becali.

VIDEO » Carantină totală în România

Gigi Becali: „Coronavirusul e șansa neamului românesc!”

”Alte țări vor pleca mai greu de pe loc. Noi dăm drumul mai repede pentru că nu avem așa mari probleme. Putem să întrecem aceste țări dacă băgăm 30-40 de miliarde. Trebuie să băgăm bani pentru că banii se cumpără ieftin acum. Să intervină Banca Națională. E un moment care vine o dată la 500 de ani. Trebuie să facem cum a făcut Donald Trump în America, să dăm bani la oameni! Lumea e oprită acum, dar noi putem pleca cu Audi. Lumea e distrusă, chiar și psihologic. Coronavirusul e șansa neamului românesc, metaforic vorbind. Dar să înțeleagă cei din Guvern. Dacă nu, să ne lase pe noi!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali amenință: „Dacă FRF nu face cum vreau eu, plec și moare fotbalul!” » Două măsuri radicale propuse

Gigi Becali a spus STOP fotbalului! După cazul Adrian Petre, o nouă acuză

Playtech: ȘOC! Răsturnare ULUITOARE în război! Putin e disperat, ce fac Franța și Germania chiar ACUM


Comentarii (89)
1832960873432399
Norbi Norbert  •  30 Martie 2020, 19:04

Sa vina Becali cred că toată țara ar fii de acord!

2511406879080227
Ionut Nedelcu  •  28 Martie 2020, 22:01

Ce sa caute fanaticul asta religios, ciobanul asta la conducere. El sa se mai duca pe la scoala, ca acolo e nivelul lui.

2962179983817523
Alexandra Zikeli  •  26 Martie 2020, 17:28

Dl Gigi ,promit ca eu ,și sigur și alte persoane, v-am vrea la conducere ! Felicitări pt ceea ce ați făcut și se pare ca sunteți singura noastră șansă ! Trebuiesc tăiate pensiile speciale și aduși în Guvern tineret cu experiență ,persoane care nu sunt avare după bani și vrea binele țării, a poporului ! O zi frumoasa și așteptăm vesti BUNE !

Vezi toate comentariile (89)
Comentează