FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Gigi dă afară un titular de la meciul cu CS U: "L-am amendat deja cu 40.000 de euro!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 23:23

Gigi Becali a intervenit în scandalul care a zguduit vestiarul FCSB-ului, după ce Muniru l-ar fi lovit pe Florin Tănase, la un antrenament, din cauza unor înjurături şi remarci rasiste ale acestuia din urmă (detalii AICI). 

Patronul stelist a anunțat la finalul partidei cu CS U, câștigată de FCSB cu scorul de 1-0, că i-a dat o amendă-record lui Muniru și a lăsat de înțeles că-i va rezilia contractul la finalul sezonului, după ce a jucătorii l-au oprit acum să nu-i desfacă acordul. 

"M-a deranjat conflictul între Muniru și Tănase. O să vă spun și ce s-a întâmplat și ce se va înâmpla și măsurile pe care le-am luat. I-am dat 40.000 de euro amendă lui Muniru.

Am vrut să-i desfac contractul, dar au intervenit Tănase și Alibec. Dar veți vedea la finalul campionatului ce se va întâmpla cu el", a spus Becali la TV Digi Sport.

Muniru a fost titular la Severin, dar a fost schimbat de antrenor în minutul 37, și criticat după meci de Reghecampf pentru prestația slabă. 

În urmă cu mai bine de 10 ani, s-a petrecut un conflict asemănător la antrenament. Tot între un străin şi un român. Atunci, portarul Vasili Hamutovski a intrat într-o dispută cu Adrian Neaga, pe care l-a luat la bătaie.

Gigi Becali a fost informat şi a avut atunci o ieşire publică extrem de dură la adresa goalkeeper-ului din Belarus, anunțând că îl va da afară de la echipă fiindcă nu acceptă "ca un român de-al meu să fie lovit de un străin, oricare ar fi el. Nu vreau la echipă jucători care să bată români". La scurt timp după acel episod, Hamutovski a fost îndepărtat de la echipă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
gintonic
gintonic  •  10 Aprilie 2017, 12:55

Ce conceptie pe ***!... "strainii sa nu bata romanii"!... pai daca acel roman (fie el Neaga sau Tanase) e "neam-prost-crescut", este normal sa si-o ia pe coaja !!...indiferent de la cine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chris_bu67
chris_bu67  •  10 Aprilie 2017, 11:53

Și rasist și netot,umblă doar cu mânării,crede că poți cumpăra cu bani totul,tragedia e că n-a înțeles nimic din creștinism,doar proștii nu-l înțeleg

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Aprilie 2017, 09:16

Sper ca Muniru i-a tras o corectie eficienta. Ce n-a invata 7 ani acasa ar trebui sa invete acum.Poate mai are si ganduri sa plece in strainatate. Chestia aceasta la " dosar" il va trage mult in jos. Sa nu uitam ,Romania este ultima tara europeana.Nu degeaba!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează