FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi s-a supărat pe Nikolici: "Eşti fără caracter!". Răspunsul la invitaţia lui Copos: "Nu vin în ţigănia aia"

Becali a refuzat invitaţia lui Copos în Giuleşti
Becali a refuzat invitaţia lui Copos în Giuleşti

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 aprilie 2012 20:03

Gigi Becali a luat foc la auzul că George Copos a rezolvat transferul lui Stefan Nikolici de la Timişoara. Patronul Stelei a dezvăluit şi ce discuţie a avut cu finanţatorul giuleştenilor

"Sînt oameni fără caracter. Adică eu ţi-am dat banii, aşteaptă, mă! Dacă noi vom cîştiga campionatul, Nikolici va rămîne la Steaua. Eu aşa am stabilit cu Iancu, noi avem prima opţiune. Probabil că bagă Copos strîmbe. Eu am vorbit azi cu el şi mi-a zis că Steaua e mai valoroasă, dar Rapid e mai organizată", a spus Gigi Becali la Premium Liga, pe GSP TV.

Patronul Stelei a anunţat că nu se va duce la derby şi că jucătorii Stelei nu vor primi nici un bonus la victorie: "Nu mai dau nici o primă, nici pentru derby. Eu i-am zis lui Copos: "Nu vin în ţigănia aia la tine". Răzvan Lucescu e antrenor bun, scrie pe el".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
ghena_pipera
ghena_pipera  •  29 Aprilie 2012, 00:22

TE-A ARS INTELIGENT COPOS.....SE VEDE MATERIALUL DIN CARE E FACUT...HAHAHAHAH SUS SUS SUS SUS

alexandru_17
alexandru_17  •  28 Aprilie 2012, 23:45

daca tu nea giji zici k nu vi,atunci sa le sugi mielu la ti...!

dan2010
dan2010  •  28 Aprilie 2012, 23:33

fara caracter? Nikolici l-a dus in europa si gG avea ovchi numai pentru ratatii deCostea. Ma asteptam Nikolici sa plece mai devreme vde la Steaua. La sa sa ramana GG cu fratii Costea titulari la anul si sa retrogradeze cum a facut-o si Mititelu.....

Vezi toate comentariile (33)
Comentează