FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi taie tot! Nu doar salariile campionilor sînt afectate, ci și condițiile de transport și cazare

Roș-albaștrii taie din toate cheltuielile considerate de Gigi
Roș-albaștrii taie din toate cheltuielile considerate de Gigi "inutile"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2015 00:00

Campioana a pierdut la Timișoara al doilea meci în L1, într-o deplasare low-cost în care roș-albaștrii au ales o variantă de cazare mai ieftină decît a celorlalte formații ce se deplasează în Banat.

Și 200 de lei pe noapte au ajuns să conteze la Steaua! Campioana a mers pe varianta "economic" la Timișoara, în deplasarea precedentă pe care a avut-o în campionat. S-a cazat la un hotel de pe strada Steaua, fapt care a atras atenția. Ce nu a sărit în ochi imediat: stabilimentul pe care l-au ales roș-albaștrii a fost ales special pentru a fi mai ieftin!

O cameră dublă costă 200 de lei pe noapte la hotelul Koronna, la care s-au cazat Chipciu și colegii lui, de două ori mai puțin decît costă la NH, hotelul pe care îl aleg alte formații din Liga 1 ce merg pe Bega.

Clubul a economisit în acest mod în jur 1.000 de euro! Suma pare minusculă pentru o societate care rula zeci de milioane de euro în anii trecuți și care genera constant profituri uriașe. Dar au dispărut recent cele mai importante surse de venit, cupele europene și transferurile de jucători. Iar Becali l-a delegat pe Argăseală să se încadreze în sumele pe care le are disponibile în cont. Gigi nu mai e dispus să facă "injecții" de capital ca în anii trecuți, în care credita clubul în momentele în care era nevoie de investiții care depășeau veniturile.

Hotelul NH, preferat de alte cluburi, e notat cu 8,1 pe site-ul booking.com. Koronna, la care s-au dus steliștii, are 7,1, un scor rezultat ca medie a notelor oferite de utilizatori. Așa că a fost nevoie ca fotbaliștii campioanei să accepte un confort mai scăzut decît al altor jucători din prima divizie care au mai jucat pe stadionul "Dan Păltinișanu".

De ce strîng cureaua

Steaua a ratat în vara asta a 12-a calificare consecutivă în grupele cupelor europene. Obișnuit ca echipa lui să participe în competițiile UEFA, Becali a prevăzut bugetul bazîndu-se măcar pe Europa League, a doua cupă continentală.

Dacă s-ar fi dus în grupele Champions, Steaua ar fi primit cel puțin 25 de milioane de euro din premii, market-pool și bilete vîndute. Din Europa League s-ar fi ales cu aproximativ 10 milioane.

"Sper să ne ajungă pînă la sfîrșitul campionatului banii care mai există, atunci mai facem o încercare să ajungem în grupele cupelor europene. Dacă ratăm iar, la revedere!, dau clubul gratis!"
Gigi Becali, patron Steaua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
zizu
zizu  •  21 Septembrie 2015, 14:14

tineti minte cum strigati pe aici"insolventii"? voi nici macar insolventi nu sunteti si sunteti ***...:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

archibald
archibald  •  21 Septembrie 2015, 10:48

Atata risipa, cand in jurul Timisoarei se gaseaua o multime de *** unde aveau tot confortul si hrana din belsug!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

theodosius
theodosius  •  21 Septembrie 2015, 10:33

S-a dat drumul la stiri negative despre Steaua. Oameni buni, intelegeti ca nu e ok ce faceti. Fiti profesionisti, fiti corecti. Iar daca erati corecti spuneati ca ambele hoteluri au 4 stele nu vorbeati de ratingul de pe booking.com Putem si noi sa ne informam, putem si noi sa intelegem ca asta e o gluma si economisirea de 1000 de euro e o penibilitate a voastra in conditiile in care echipa s-a deplasat la Timisoara cu avionul.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează