FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Giovanni Becali îi pune la zid pe antrenorii lui Dinamo: „Vedeți unde sunt ei acum și unde este Reghecampf” + reproș direct pentru Florin Bratu

Florin Bratu, Claudiu Niculescu și Mircea Rednic sunt câțiva dintre antrenorii care nu au reușit să obțină rezultate pozitive cu Dinamo în ultimii ani
Florin Bratu, Claudiu Niculescu și Mircea Rednic sunt câțiva dintre antrenorii care nu au reușit să obțină rezultate pozitive cu Dinamo în ultimii ani

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2020 20:41

Fostul impresar Giovanni Becali (67 de ani) a vorbit despre situația actuală a clubului Dinamo și a ajuns la concluzia că și antrenorii din ultimii ani ai „câinilor” au o parte însemnată de vină.

Ionuț Negoiță, aproape să ajungă la o înțelegere pentru cedarea lui Dinamo » Negocieri avansate cu un alt investitor spaniol

De asemenea, Ioan Becali a dezvăluit un reproș pe care i l-a făcut lui Florin Bratu în urmă cu ceva timp, privind transferul lui Mircea Axente - jucător care a evoluat pentru formația din Ștefan cel Mare în prima parte a sezonului 2018-2019.

Giovanni Becali: „Îi spuneam lui Florin Bratu: «Mă, ce-ți trebuie Axente, să-i dai 8-9 mii de euro pe lună?»”

„Îi spuneam lui Florin Bratu: «Mă, ce-ți trebuie Axente, să-i dai 8-9 mii de euro pe lună?». Și tu ai atacanți, Moldoveanu, Neicuțescu, Popa. Dar așa se întâmplă, toți antrenorii le spun conducătorilor că joacă cu tineretul, apoi își aduc alți fotbaliști. 

Uite, cum a făcut Reghe. Dar el a avut un patron. Ziceți voi de Gigi că face nu știu ce, dar uitați unde este Reghecampf acum și uitați-vă la antrenorii care au fost pe la Dinamo. Vedeți unde sunt ei acum.

De la Dinamo cine să plece? Puștii ăia de la academie, un grup de patru-cinci-șase jucători, puteau fi de ceva timp titulari la Dinamo. Dacă ar fi fost, cu siguranță ar fi avut oferte. Au avut și așa, dar a venit criza asta”, a declarat Giovanni Becali, conform digisport.ro.

VIDEO De ce nu investește Ion Țiriac la Dinamo: „Bani am, dar, dacă nu sunt atent, nu-i mai am"

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ionuț Șerban obligă Dinamo să achite un milion de euro: „Nu mai vreau să stau!”

Giovanni Becali confirmă: Dinamo a luat licența! + Atac asupra lui Ioan Andone: „Nu știu de ce s-a băgat în asta, să dea iluzii suporterilor”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
3101575123247794
Alice Popa  •  03 Mai 2020, 09:09

Chiar asa! Unde e ***?!? De cand a plecat Neubert cu pungutzele sale EPOcale s-a terminat si cariera marelui antrenor al Prodancai! Laurentiu, nu Alexa...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  02 Mai 2020, 23:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  02 Mai 2020, 23:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează