FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Giovanni Becali îl atacă pe Ioan Andone: „Nu știu de ce s-a băgat în asta” » EXCLUSIV Reacția „Fălcosului”

Giovanni Becali, ex-impresar
Giovanni Becali, ex-impresar

Articol de - Publicat sambata, 02 mai 2020 20:41

Fostul impresar Giovanni Becali (67 de ani) a vorbit despre Dinamo, abordând situația investitorilor spanioli pe care Ioan Andone (60) îi cunoaște și problema licenței.

UPDATE 21:20

Ioan Andone a oferit o primă reacție în exclusivitate pentru GSP.RO după afirmațiile lui Becali: „Nu mă interesează, asta e reacția mea. Habar nu are care e rolul meu! Îi recomand să citească ziarele”.

Știrea inițială

Giovanni Becali, vărul patronului FCSB Gigi Becali, consideră că investitorii spanioli nu intenționează să facă performanță la Dinamo, ci doar să vândă jucătorii profitabili ai echipei: „Ei cred că pot lua Dinamo fără bani, să vândă jucători după aceea și să rămână și cu Dinamo”, a declarat fostul impresar în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Giovanni Becali îl atacă pe Ioan Andone

Ioan Becali nu înțelege de ce Ioan Andone a colaborat cu fondul de investiții spaniol, în spatele căruia se află Herminio Menendez.

„Mă surprinde că apare Ioan Andone în situația asta. El are un contract la Voluntari, nu mă așteptam să încerce să facă suporterii să creadă că vine nu-știu-cine și va fi totul lapte și miere. Cluburile nu se cumpără prin presă. Nu știu de ce s-a băgat Andone în asta, să dea niște iluzii suporterilor dinamoviști”, a declarat acesta.

Becali felicită suporterii lui Dinamo

Giovanni Becali a confirmat ceea ce GSP a anunțat în urmă cu câteva zile, și anume faptul că Dinamo a reușit să obțină licența pentru sezonul următor, grație banilor strânși de fanii echipei: „Vă spun eu că Dinamo a luat licența. Bravo suporterilor de la Dinamo. Acești bani probabil vor fi returnați, dați sub formă de acțiuni”.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ionuț Negoiță, aproape să ajungă la o înțelegere pentru cedarea lui Dinamo » Negocieri avansate cu un alt investitor spaniol

Adrian Mihalcea îl înfruntă pe Ionuț Negoiță! Mesaj clar pentru conducere: „Asta vreau”

Ionuț Șerban obligă Dinamo să achite un milion de euro: „Nu mai vreau să stau!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
gido
gido  •  03 Mai 2020, 11:15

ar fi momentul ca ionel , victor si borcea sa faca si ei o donatie de 10 mil euro catre dinamo...adica banii furati de la club...

1621544878110915
Ionel Alecu  •  03 Mai 2020, 09:09

s-au ,,reunit,, iar astia , iar urmeaza parjol si jale in fotbalul romanesc , lipsesc *** , gica 1 si 2 , burlanul si vulcanizatorul si totul este clar...il uitasem pe justin , scuze ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lake1001
lake1001  •  02 Mai 2020, 23:59

Sigur poza cu bea Giovanni nu e trucată? Aşa are el gîtul?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează