FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERCUPA

Giulestenii au renascut in Supercupa!

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2007 00:00

Prefata sezonului. si ea devansata de transferul bomba al rapidistului Rada in Ghencea. Meciul mizelor pitice si al orgoliilor uriase, cu multe zerouri. La oficiala, Borcea pare detasat. Sta cu picioarele cocotate pe o bara de fier, sigur pe el. Desi Rapidul inteapa prima.

Cesinha, leopardul cu fuleu obosit, il intinde pe Lobont (3), dar "Pisica" e acasa. Rapid pare mai insistenta, Dinamo raspunde prin sarjele-blitz ale lui Bratu. Dupa prima pauza de hidratare, "ciinii" isi revin. Parca le-au adus apa din spatiu. Preseaza. E rindul Rapidului sa stea la pinda, dar Buga si Mazilu sint doar gloante oarbe. Bratu centreaza iar perfect, dar Danciulescu rateaza de peste tot.
La fel si Niculescu (42), favoritul lui Borcea, care, si singur cu Coman, prefera un dribling in plus si o cadere teatrala sutului de 1-0. Dupa ce, mai inainte, fusese iar blocat de rapidist. De la distanta, duelul dintre portarii "nationalei" se termina ca si repriza. Egal.

Bergodi muta primul. Renunta la holograma Grigorie pentru Romeo Stancu. Se joaca pe contre. Bratu, tot el, il vede pe Zicu, dar voleul acestuia bifeaza doar aplauze (53). si pe Bratu tot nu-l marcheaza nimeni de aproape. si iar, clasic, centreaza la punct fix. Niculescu, in ofsaid nesemnalizat, ramine singur cu Coman, se incurca, scoate la Danciulescu, insa Maftei e bara salvatoare (56).

E rindul Rapidului sa scoata coltii. Mazilu, din 6 metri, doar mingiie mingea (59), apoi Sapunaru, cu capul, e la doar citiva centimetri de gol. Dinamo acuza parca socul atitor lovituri naucitoare date in van. Ultimul sfert de ceas seamana cu o ameteala generala, nimic nu mai e cursiv. Niculescu a incercat sa rezolve din lovitura libera (90), dar tot fara succes.
Prelungiri.

Ceata totala pina in minutul 109, cind centrarea lui Dica l-a gasit pe Blay dormind in ghete, iar Burdujan a luat prim-planul ghanezului si se parea ca primul trofeul al sezonului merge in Giulesti. Dar Danciulescu, cu un “cap” din 6 metri, a cerut penaltyuri. Acolo unde tot Burdujan a marcat golul decisiv, dupa ratarea lui Pulhac.



Burdujan a fost eroul serii. El a marcat golul prin care Rapid a condus si tot el a inscris penaltyul decisiv!

Portarii „nationalei” intr-un duel pentru glorie interna. Aseara a cistigat Coman


Dupa 9 luni
In minutul 79, la rapidisti a intrat Lucian Burdujan, care i-a luat locul in teren brazilianului Cesinha. A fost prima aparitie a atacantului intr-un meci oficial al Rapidului dupa o absenta de noua luni, ultima sa partida fiind Rapid - CFR Cluj 3-1, disputata pe 29 octombrie 2006. El a revenit dupa ce a suferit doua interventii chirurgicale la meniscul ambilor genunchi si una la glezna.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close