FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Gicu Grozav nu uită de echipa copilăriei: „Nu vreau să retrogradeze Dinamo”. A făcut avancronica primei etape din 2024

Gicu Grozav, în tricoul lui Dinamo
Gicu Grozav, în tricoul lui Dinamo

Articol de , - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 09:00 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 13:04

Vedeta Petrolului, Gicu Grozav, 33 de ani, speră ca Petrolul să continue lupta pentru play-off, nu vrea ca Dinamo să ajungă din nou în Liga 2, nu-și face speranțe că mai poate prinde echipa națională

Petrolul a jucat ieri, joi, primul amical din 2024, a pierdut, 0-1, cu ungurii de la Debrecen (locul 5 în prima divizie). Astăzi, vineri, este programat al doilea meci de pregătire din Antalya, echipa părăsește Lara sâmbătă. Peste alte șapte zile este prima etapă din 2024, cu Dinamo, pe "Ilie Oană".

Câți bani îi dă Gigi Becali noii „rachete” de la FCSB
FCSB
Câți bani îi dă Gigi Becali noii „rachete” de la FCSB

S-au spionat reciproc, petroliștii cu dinamoviștii

Așa cu petroliștii - in corpore, staff tehnic și administrativ! - au spionat Dinamo în amicalul cu Genclerbirligi (1-1), și "câinii" au trimis un reprezentant al formației să urmărească la lucru trupa lui Florin Pîrvu.

După meci, Gicu Grozav, 33 de ani, unul dintre "veteranii" și liderii "lupilor", a vorbit despre planurile lui și ale echipei, prefațând, totodată, și etapa cu Dinamo. Fosta lui echipă, pentru care a avut o mare afinitate, la un moment dat fiind membru DDB.

1-1este scorul meciului tur dintre Dinamo și Petrolul în Capitală

Gicu Grozav, avancronica părții secunde a sezonului: "Mai intens ca niciodată". De ce nu vrea să retrogradeze Dinamo

"În ceea ce mă privește eu vreau să fiu sănătos, tradițional. Ca echipă, încercăm clasarea în primele 7-8. Noi vom încerca mai mult, cum am spus și eu este o diferență mică, nu s-a stabilit nimic. Nici play-off-ul, nici play-out-ul, nici cine joacă la baraj, nimic. O să fie greu, dar interesant, mai intens ca niciodată.

Cu Dinamo va fi un meci greu, echipa a terminat bine cu două victorii, probabil, i-a prins bine vacanța, a pus la punct niște chestii. Totuși, noi vom fi motivați să câștigăm, sută la sută.

Da, nu mi-ar plăcea ca Dinamo să retrogradeze. E un club de tradiție, ce merită să fie pe prima scenă... Fotbalul se joacă în teren, până la urmă, nu în tribune", a reacțioant Gicu Grozav.

5goluri în 17 meciuri a adunat Grozav pentru Dinamo, în două perioade distincte

32de goluri în 112 de partide a strâns Gicu pentru Petrolul, la care se adaugă 6 assist-uri

Discursul lui Gicu Grozav despre națională: „Meritul e al lor, ei au întâietate”

Mijlocașul ofensiv al ploieștenilor a fost internațional al României. A prins selecții între 2012 și 2019. Ultima sa apariție sub tricolor a fost în meciul cu Malta (1-0), 18 minute jucate pe 8 septembrie 2019. De atunci, nimic. Dacă mulți fotbaliști români declară public, în interviurile din Antalya, că se gândesc la șansa lor de a prinde un loc în lotul de Euro 2024, Gicu este realist.

"Nu vreau să-mi pun un target! Meritul e al celor care au fost la națională, eu am dispărut de mult din anturajul echipei. Rămâne de văzut, dar meritul e al celor ce au obținut calificarea, ei au întâietate", a comentat Grozav.

5goluri în 30 de selecții a înscris pentru echipa națională

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Jucătorul care are salariul cât Kopic refuză să plece de la Dinamo! Motivele din spatele deciziei

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Primul impact pe care l-a avut Craiova asupra lui Pyry Soiri + Tips-uri de la fotbalist, dacă ajungeți să vizitați Finlanda: „Mâncați somon și mergeți la saună!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează