FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Jucătorul care are salariul cât Kopic refuză să plece de la Dinamo! Motivele din spatele deciziei

Filip Dujmovic, în verde/ foto Imago Images
Filip Dujmovic, în verde/ foto Imago Images

Articol de , - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 17:54 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 09:42

Filip Dujmovic (24 de ani) refuză să plece de la Dinamo. Portarul bosniac a fost pe lista neagră a „câinilor” încă din decembrie, însă nu vrea să accepte rezilierea.

După Iulian Roșu, Dinamo se lovește de un nou refuz de reziliere. Ionuț Borcea și Deniz Giafer au fost dați împrumut la Tunari, Țîră a acceptat rezilierea.

Își pierd căpitanul » Două echipe din Superligă se bat pe semnătura jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB!
DISCUȚII
Își pierd căpitanul » Două echipe din Superligă se bat pe semnătura jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB!

Filip Dujmovic refuză să plece de la Dinamo

Acum, nici Dujmovic nu acceptă despărțirea, motivul fiind că nu și-a găsit încă altă echipă și nu se înțelege la bani cu Dinamo. Goalkeeperul ia 8.000 de euro pe lună, sumă cu care e plătit și antrenorul Zeljko Kopic.

Dujmovic nu a jucat deloc în acest sezon la Dinamo, când poarta bucureștenilor a fost apărată de Golubovic. El a apărat ultima dată la meciurile de baraj care au dus-o pe Dinamo în Liga 1 în vară.

Argeș - Dinamo 4-2 e ultima partidă bifată de Dujmovic în tricoul echipei roș-albe. Bosniacul e cotat la 200.000 de euro pe Transfermarkt.

Andrei Nicolescu, noutăți din mercato la Dinamo: „Iulian Roșu nu acceptă decizia antrenorului”

„Sunt 3 despărțiri și 2 jucători în care noi credem în viitor. Cu unul am ajuns la o înțelegere, cu al doilea e foarte aproape să reziliem amiabil. Ar treilea vrea să rămână.

Iulian Roșu nu acceptă decizia antrenorului. O să vedem în viitor ce se întâmplă. Am încetat contractul cu Țîră, suntem foarte aproape și cu Filip [Dujmovic]”, declara Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, pe 5 ianuarie, la „Liga Digi Sport”. Între timp, Dujmovic s-a răzgândit și nu mai vrea să plece de la Dinamo. 

Nicolescu: „Vom face 4-5 transferuri”

„Ne-am fi dorit să semnăm până în decembrie cel puțin 2 jucători. Nu s-a putut, lumea a mers în vacanță. Nu am putut să dăm de oameni. Unii au așteptat pentru a lua o decizie, 15 ianuarie este termenul limită pentru niște oferte pe care le-am făcut deja. 

Ne adaptăm cum putem. Cu siguranță vom face 4-5 transferuri, cu jucători de top, așa cu își dorește Mister”, a spus Andrei Nicolescu pentru GSP.ro.

Citește și:

Programul etapei 23 din Superliga » Când se joacă Dinamo - Rapid și Craiova - FCSB
ETAPA 23
Programul etapei 23 din Superliga » Când se joacă Dinamo - Rapid și Craiova - FCSB
Decarul lui Dinamo, mesaj de «corazón» pentru fani: „De ce să fie un miracol? Ori direct, ori după baraj, vom continua în Liga 1”
DINAMO
Decarul lui Dinamo, mesaj de «corazón» pentru fani: „De ce să fie un miracol? Ori direct, ori după baraj, vom continua în Liga 1”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
creeperno534
creeperno534  •  11 Ianuarie 2024, 22:37

Sa-l joace in amical, poate-l ia cineva

istet10
istet10  •  11 Ianuarie 2024, 19:59
Postat de brentford pe 11 Ianuarie 2024, 19:05

Nu va pleca nicaieri pana la finalul campionatului. Cum sa renunte la 8000 euro pe luna daca nu are nicio oferta? Un salariu foarte bun pentru un portar (bunicel) de 24 de ani,care este cu 5 cm mai inalt decat Golubovic (1.86m). Sa inteleg ca nu de valoare este vorba,ci de salariu...de aceea vor sa scape de el.

Corect. 8000 de euro/luna nu gaseste usor. Si practic imposibil sa-si gaseasca acum.

istet10
istet10  •  11 Ianuarie 2024, 19:45

"Jucatori de top". Asta nu are simtul ridicolului. Incerc sa-mi imaginez ce va declara dupa urmatoarele 3 infrangeri.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează