FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Ciprian Paraschiv, atac dur la adresa lui Cristi Balaj: „Împărăția Cerului va fi a lui! Dar nu se prinde, îi trebuie puțină hermeneutică”

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 13:50

Ciprian Paraschiv (45 de ani), proaspăt instalat în funcția de președinte al Politehnicii Iași, a avut o reacție dură la adresa foștilor arbitri, Cristi Balaj și Ion Crăciunescu, în urma comentariilor acestora de după partida cu cântec, dintre Poli Iași și Viitorul, scor 1-2

Arbitrajul lui Marcel Bîrsan de la Poli Iași - Viitorul 1-2 a aprins spiritele în Liga 1. În ultima săptămână, Mircea Rednic, antrenorul lui Poli, s-a contrat cu analiștii TV, foștii arbitri Ion Crăciunescu și Cristi Balaj. Invitat la GSP Live, președintele lui Poli Iași, Ciprian Paraschiv, a sărit în apărarea antrenorului și le-a răspuns dur și în același timp ironic celor doi foști arbitri. 

VIDEO » Declarația lui Ciprian Paraschiv despre Cristi Balaj și Ion Crăciunescu

„Probabil că domnul Crăciunescu este în activitate și vorbește ca o persoană în activitate. El și Balaj care își dau cu părerea despre arbitraj nu au mai fost de vreo 3 ani la cursuri. Lucrurile evoluează. Dacă nu participi la cursuri nu ai cum să fii în fenomen. Le respect punctul de vedere, dar să nu îi luăm cu titlu de zei. 

Păi tu Balaj, mi-l faci pe Rednic amator? Am văzut că m-a ironizat și pe mine. M-a trimis să vorbesc la CCA. Păi, băi, «Fratellini» (n.r. - aluzie la Fratelli, club de fițe din București despre care se spune că Balaj îl frecventează)... Are o locație de cult în care îi place să se vadă cu prietenii. S-au dus vremurile în care președinții de club sunau la CCA și puneau arbitri. 

Trăiești în trecut și vrei să fii ironic! ironia e pentru oamenii inteligenți. Vrei să fim ironici, Cristi Balaj? Împărăția Cerurilor va fi a lui Cristi Balaj. Sunt convins că n-o prinde, îți trebuie puțină hermeneutică. Împărăția cerurilor va fi a celor săraci cu duhul”, a declarat Ciprian Paraschiv la GSP Live.

Ciprian Paraschiv: „Viitorul nu pierde cu Bîrsan”

Ciprian Paraschiv a vorbit și despre centralul partidei de la meciul cu Viitorul, Marcel Bîrsan, invocând o coincidență ciudată. 

VIDEO » Ce spune Ciprian Paraschiv despre Marcel Bîrsan

„Pot să vin cu analize și spun că acel arbitru a arbitrat în ultimii ani de 9 ori Viitorul și Viitorul nu a pierdut niciun meci. Acel arbitru a arbitrat la Iași acum un an, un an jumate și l-au așteptat suporterii după meci, tot cu Viitorul, că a ieșit iureș. 

Dacă mă uit în clasamentul meciul arbitrate, cele mai multe meciuri le are la Viitorul. Eu spun că este o întâmplare, nu vreau să spun altceva. Eu îmi apăr antrenorul și echipa și chiar cred ca Iașiul va fi o forță în fotbalul românesc. M-au deranjat acele miștouri la adresa lui Mircea Rednic. Nu poți să faci mișto de el, este un antrenor de calibru”, a mai spus președintele lui Poli Iași. 

CE A Mircea FĂCUT REDNIC 

După Poli Iași - Viitorul 1-2, Mircea Rednic a venit la conferința de presă cu o fotografie de la faza primului gol marcat de echipa lui Gică Hagi și a acuzat faptul că a fost ofsaid. „Puriul” a acuzat că golul de 1-1 marcat de Viitorul a fost validat în mod eronat, atacându-i pe experții în arbitraj care au afirmat la TV că decizia „centralului” a fost corectă. Rednic face referire la foștii arbitri Cristi Balaj și Ion Crăciunescu. (Detalii AICI)

4a fost nota primită de Marcel Bîrsan în GSP pentru prestația avută în partida dintre Iași și Viitorul. Golurile Viitorului au fost regulamentare, însă „centralul” nu a dictat două penalty-uri (câte unul pentru fiecare echipă)

Vezi și: 

VIDEO Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, mărturie șocantă: „Am fost două luni consilierul ministrului condamnat. Nu am făcut nimic. Am fost plătit, normal”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
whiteredarad
whiteredarad  •  10 Februarie 2020, 19:58

Cl paraschiv vorbeste mai rau ca un ultras. Pe linga faptul ca nu pricepe fenomenul crede ca M Rednic are nevoie de ajutorul sau. Sa fim seriosi Ce a lasat pina acum in fotbal dl Paraschiv ? Despre ce, despre cine vorbim. In mod nu chiar ) curios GSP ..."il cultiva "

deusdat
deusdat  •  10 Februarie 2020, 18:45

Cipri ciripește ”fin”, se crede intelectual ca tov. col. Dinu Cornel.

saramago
saramago  •  10 Februarie 2020, 14:36

Ciprian Paraschiv - o gură prea mare pentru o echipă cu așa de puține puncte.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close