LIGA 1  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // La 4 luni de la verdictul Curții de Apel în privința palmaresului Craiovei, LPF reacționează: "Suntem foarte aproape!"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2018 10:46

În direct în emisiunea GSP LIVE de azi, vicepreședintele LPF, Robert Pongracz, a declarat că Liga a luat act de decizia dată de Curtea de Apel Timișoara în cazul palmaresului Științei, la 4 luni de la verdict.

LPF va da curând un punct de vedere oficial în acest caz, în care Curtea de Apel a decis definitiv în iunie că CS U Craiova, echipa din Liga 1, nu are palmaresul istoric al Științei și nu se poate considera continuatoarea legendarei echipe a Olteniei. 

  • camera Vezi mai jos VIDEO cu răspunsul lui Pongracz 

"Departamentul nostru de legal se ocupă de asta. Nu pot acum să spun care e stadiul discuțiilor. Se muncește în acest sens. Suntem foarte aproape de a lua o decizie, am auzit ceva pentru că am discutat cu colegii mei de la legal. Chiar nu sunt omul potrivit să vă dau mai multe detalii", a zis Robert Pongracz la GSPLive.  

În noiembrie 2017, cu 7 luni înaintea verdictului Curții de Apel în problema istoriei alb-albastre, Liga hotărâse să-i recunoască oficial lui CS U palmaresul istoric.   Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (3)
Ciurezu Marian Bogdan  •  16 Octombrie 2018, 18:47

Lpf are o mare problemă ! Anul trecut spunea ca echipa Csu este Universitatea Craiova . Aveau nevoie de asemenea verdict pentru a pune foto si video la redeschiderea Stadionului Ion Oblemenco. Curtea de Apel de la Timisoara a pus aceasta institutie intr-o postura proasta ca acum sa recunoasca ca este o clona .. Cat trebuie sa lucreze departamentele ? Cand a ajuns si motivarea ?

albalbastru72  •  16 Octombrie 2018, 13:07

Mai trec 4 luni,mai bagati o goanga si tot asa.Ce spune articolul asta?Care sint informatiile pe care le aduce?De fapt aduce vreo informatie?

fanucraiova48  •  16 Octombrie 2018, 12:27

Stim cu toti ça , CS clona nu e adevarata Craiova doar un club infiintat de psd

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 1
Chindia - Hermannstadt
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Levante - Real Sociedad
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Baraj Bundesliga
Heidenheim - Werder Bremen
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Tottenham - Everton
Eurosport
23:00 Fotbal, La Liga
Sevilla - Eibar
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1