FOTBAL  »  Superliga  »  AL NASSR

GSP LIVE / Motivul INCREDIBIL pentru care Neaga a plecat de la arabi, unde antrenor era Rednic: "La schimbare am făcut asta"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 11:23

Adrian Neaga a povestit la GSP LIVE de ce a fost nevoit să se despartă de Al Nassr Riyadh, formație antrenată de Mircea Rednic, care l-a luat sub formă de împrumut de Steaua în 2003.

 

"Am fost 20 de zile la Al Nassr. A fost o poveste de care lumea nu știe. Jucam în deplasare, aveam 3-2 și nea Mircea a făcut o schimbare la trecerea timpului și eu am fost puțin nervos. Pe bancă era unul dintre prinți. Meciul a fost în direct la TV. Eu n-am știut că trebuie să mă opresc la linie, la marginea terenului să mă bată pe umăr. Și eu am ridicat mâna să bat cuba.

Și a ridicat și el mâna. Când am ajuns pe bancă am aruncat de nervi o sticlă de apă și după meci nu știau cum să-mi spună să plec acasă. Mi-au zis până la urmă că trebuie să reziliem. Am zis asta e și așa nu îmi plăcea deloc pe acolo. Plec acasă și gata. Țin minte că în astea 20 de zile am stat într-un mall atât de mult că puteam spune unde e orice magazin legat la ochi. Nu făceam altceva", a povestit Neaga.

Click aici pentru a vedea întreaga emisiune GSP LIVE de azi! 

Adrian Neaga a prins un singur meci la al Nassr, iar imediat a revenit la Steaua, unde a avut un sezon foarte bun, marcând de 13 ori în 15 partide. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close