FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Q & A cu Tibi Bălan » "Mihai Neșu a fost cel mai dificil adversar din carieră. Are un psihic puternic"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 16:10

Tibi Bălan (37 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Fostul internațional a vorbit despre cele mai frumoase momente din carieră, cei mai dificili adversari și despre conflictele avute.

 

Cel mai dificil adversar din carieră: "Mihai Neșu. Nu puteai face foarte multe floricele. Te lua cu fulgi cu tot. Urca mult, era agresiv, avea capacitate mare de efort. A fost un jucător foarte, foarte bun. Avea o ambiție ieșită din comun. De aia a putut și acum să depășească necazul. Psihic stă foarte bine".

Conflict cu un antrenor: "M-am certat cu domnul Mulțescu. Dânsul a plecat după câteva zile, iar noi eram în litigiu cu Sportul. Am vorbit cu jucătorii să boicotăm partida următoare. Doar eu nu m-am prezentat la meci. Când a revenit domnul Mulțescu, am vrut să plec de tot. A venit la mine și mi-a explicat, apoi ne-am împăcat".

Despre suporterii din Liga 1: "Eu înnebunesc când mă duc la un meci la Voluntari. Trebuie să faci ceva, să aduci lumea la stadion. Nu se poate așa. Înainte era frumos, erau peluze pline peste tot, atmosferă".

  • GSP Live cu Tibi Bălan invitat poate fi urmărit în clipul video de mai sus. 

VEZI ȘI: 

GSP LIVE // VIDEO "Te însori cu frumoasa și rămâi cu proasta!" » A avut escapade cu sutele și le dă un sfat de viață tinerilor fotbaliști din Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează