FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV „Îl știu de la 19 ani. Comportamentul l-a tras în jos” » Cum vede un fost coleg gestul făcut de Denis Alibec

Denis Alibec // FOTO: Raed Krishan
Denis Alibec // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 10:50 / Actualizat luni, 15 mai 2023 11:00

În direct la GSP LIVE, Srdjan Luchin (37 de ani) a analizat gestul făcut de Denis Alibec în partida dintre CSU Craiova și Farul, terminată 1-1.

În finalul primei reprize, atacantul de 32 de ani și-a lăsat echipa în 10 oameni în prelungirile primei reprize, pentru o lovitură inexplicabilă aplicată lui Vlădoiu.  Azi, Luchin a vorbit despre atacantul Farului și este de părere că aceasta a avut de suferit în carieră din cauza comportamentului.

Un fost campion cu FCSB și CFR Cluj analizează lupta la titlu: „Pe Farul e presiune mai mare. FCSB vine în forță”
FCSB - CFR CLUJ 1-0
Un fost campion cu FCSB și CFR Cluj analizează lupta la titlu: „Pe Farul e presiune mai mare. FCSB vine în forță”

VIDEO Cum vede Srdjan Luchin gestul lui Denis Alibec

„Îl știm cu toții pe Alibec, știm cum se manifestă. E supărat mereu pe toată lumea, pe adversari, colegi și arbitri. Mă așteptam să gestioneze mai bine altfel lucruri, pentru că au trecut anii peste el. Dar din moment ce îți intra în reflex anumite gesturi, e greu să te controlezi.

Îl știu de la 19 ani. E același, nu s-a schimbat. Din punct de vedere fotbalistic, se vede că a progresat. E matur, se impune la echipă și contribuie la rezultate. Dar din cauza comportamentului de pe teren are de suferit. Având în vedere talentul, îl vedeam la cluburi puternice în străinătate. Dar comportamentul cred că l-a tras în jos”, a declarat Luchin la GSP LIVE.

A fost un pic cam multă adrenalină. Lasă echipa în inferioritate numerică și nu poate disputa ultimele două meciuri. Farul are deja anumite pierderi. Acum va lipsi și Alibec, care, pentru mine, a fost esențial în acest parcurs. Alibec e o pierdere mai mare decât cele două puncte. Mi-a plăcut atitudinea lui. A fost decis, a avut inițiativă. Faza golului marcat de Farul îi aparține în totalitate. A scos acel penalty, dar l-a executat slab și asta l-a afectat. Îmi pare rău de el. Dacă s-ar tempera puțin... Are o anumită experiență și ai așteptări mai mari de la el. Plus că a fost și căpitan.

- Viorel Moldovan

Îmi cer scuze suporterilor, colegilor, staff-ului. Am vrut să îl împing pe Vlădoiu, să fac fault. Din cauza transpirației, mi-a alunecat cotul în capul lui. L-am lovit, aia a fost. Am vrut să îl împing. După cum se vede pe reluare, e clar cartonaș roșu. Domnul Hagi nu mi-a zis nimic momentan, a zis că nu e nimic. Dar sunt foarte trist, supărat că i-am făcut una ca asta. 

– Denis Alibec

VIDEO. Sezonul lui Denis Alibec se încheie aici! Gestul inconștient al atacantului Farului cu CSU Craiova

Citește și: 

Gigi Becali, reacție nervoasă după ce a fost reclamat la Comisia de Disciplină: „Mă duci tu pe mine la comisii? Cine ești tu, mă? Nu am jignit-o pe fata aia”

Gică Popescu a găsit marele vinovat din FCSB - CFR Cluj: „Ce căuta?! Olaru nici n-a vrut să paseze. S-a terminat!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
danglumetu
danglumetu  •  15 Mai 2023, 11:02

minciuna ***, aia cu cotul alunecat, din partea fostului capitan al lui inter primavera!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează