FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP LIVE // VIDEO Așa se dă o țeapă de proporții! Cum l-a driblat Anamaria Prodan pe omul apropiat de Nicușor Stanciu: "M-am trezit că îmi zice că a uitat"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 20 noiembrie 2018 14:13

După ce a povestit cum Anamaria Prodan a influențat transferul lui Nicolae Stanciu de la FC Vaslui la FCSB, impresarul Florin Manea a relatat la GSP Live, în această dimineață, un alt episod controversat.

Înainte ca Stanciu să ajungă la Anderlecht, Florin Manea a încercat să-l direcționeze pe mijlocaș spre Celta Vigo. Din nou, Anamaria Prodan, cea care îl impresaria pe Stanciu, a blocat tranzacția.

VIDEO cu relatarea lui Florin Manea despre transferul lui Nicușor Stanciu

"Am multe povești cu Anamaria Prodan. Noi ne certăm și ne împăcăm mereu. După ce că mi l-a furat pe Stanciu (n.r - în momentul transferului de la Vaslui la FCSB), am zis să-mi dea o parte de bani la un viitor transfer. I-am zis că îl propun pe Stanciu la Celta Vigo.

L-am propus la spanioli, iar cei de acolo ofereau 4-5 milioane de euro pentru jucător.

Am sunat-o pe Ana să-mi dea mandat de reprezentare pentru transferul lui Stanciu la Celta Vigo. Eu, ca să mă asigur, l-am sunat și pe Gigi Becali, ca să fiu acoperit (nr. Becali încă avea clauze într-un eventual transfer al jucătorului).

La o săptămână după, omul de la Celta Vigo mi-a spus că a venit cineva din Spania și că, de fapt, Anamaria Prodan îl reprezintă pe Stanciu, deci nu are de ce să mai vorbească cu mine.

Când am întrebat-o, Ana mi-a spus: «Am uitat că ai zis de Celta»", a povestit Manea, la GSP LIVE.

Vezi și: Detalii incredibile despre transferul mileniului reușit de Becali: "Te distrug dacă nu semnezi cu Steaua!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
sexilian
sexilian  •  20 Noiembrie 2018, 19:54

pripasi.........

zizu
zizu  •  20 Noiembrie 2018, 18:38

Părerea mea e că,totuși cea mai mare vină aparține jucătorului! El avea impresar? Trebuia să meargă NUMAI cu acel impresar!

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  20 Noiembrie 2018, 17:30

Am o idee: FC FCSB să deschidă o școală de țepe, unde Gigi și Anamaria să țină cursurile și orele de lucrări practice. "Învață cum să dai o țeapă de la FC FCSB - instructori consacrati: Gigi & Ana Regheton"

Vezi toate comentariile (13)
Comentează