FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

GSP LIVE // VIDEO Cel mai trist fotbalist din Liga 1: "Ce să le iau, scaunele stadionului? Aveau să îmi dea 50 de mii de euro"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 13:39

Dacia Varga (34 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan în emisiunea GSP Live. Fostul fotbalist a vorbit despre sumele uriașe pe care le are în continuare de încasat de la Sportul Studențesc și de la Petrolul Ploiești.

 

"Am fost la Petrolul și au uitat să ne dea banii. Aveam de luat peste 50.000 de euro. A intrat în faliment. Ce să mai iau, scaunele stadionului? Nu i-am dat nici în judecată, nu am mai încercat. Am trăit prea multe în trecut.

Mai aveam de luat 100.000 de euro și de la Sportul, nu am fost tocmai cel mai norocos fotbalist. Asta este, poate am câștigat în altă parte", a declarat Varga la GSP Live.

De-a lungul carierei Varga a evoluat pentru Sportul Studențesc, Unirea Urziceni, FC Kuban Krasnodar, FC Vaslui, CS U Craiova, ASA Târgu Mureș și Petrolul Ploiești.

4selecții are Varga în tricoul naționalei României.

 Vezi și:

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluire incredibilă din Liga 1: patronul care "e mai rău decât Becali, face schimbări, echipă, tot"

GSP LIVE // VIDEO Bataie în curtea FRF » Detalii picante: "Nu ne-a despărțit nimeni, din contră"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează