FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluiri despre cariera de antrenor a lui Mihai Stoichiță » Cum a ajuns în Cipru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 12:39

Laurențiu Diniță (44 de ani), fost atacant la Steaua și ultima dată antrenor la Concordia Chiajna, a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP LIVE și a vorbit despre perioada petrecută în Cipru, la Aris Limassol, dar și despre numirea lui Mihai Stoichiță (65 de ani) în funcția de antrenor.  

În toamna anului 2007, actualul director al Comisiei Tehnice a FRF a fost adus la Aris Limassol pentru a salva echipa de la retrogradare, aceasta ocupând pe atunci penultimul loc în prima ligă din Cipru.  

Patru jucători români activau atunci la Aris: Laurențiu Diniță, Mihai Stere (43 de ani, mijlocaș), Adrian Mihalcea (43 de ani, atacant) și Costel Mozacu (43 de ani, mijlocaș). Aceștia au fost cei care l-au propus pe Mihai Stoichiță, iar conducerea nu a stat pe gânduri.  

„L-am adus noi acolo. Patronul ne-a întrebat de un antrenor român, ne-am strâns toți patru și am discutat. Am ajuns la concluzia să îl aducem pe Mihai Stochiță. Eram vedetele echipei noi. Eram străinii echipei. Bine, mai erau și niște portughezi, brazilieni, dar noi eram cei mai buni jucători de la echipă. Asta am demonstrat-o pe teren, nu prin vorbe și de aceea a venit și ne-a întrebat. A dorit să aibă un antrenor român și l-am adus pe Mihai Stoichiță”, a spus Laurențiu Diniță, la GSP LIVE. 

VEZI ȘI: 

GSP LIVE // VIDEO Al doilea „trădător” în două zile » Laurențiu Diniță, fost jucător la Steaua, a recunoscut că e dinamovist + Ghinionul carierei sale

GSP LIVE // VIDEO Se plâng degeaba! Victor Pițurcă făcea aceleași antrenamente și acum 15 ani + Terenurile erau mai proaste atunci

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
622674784501836
Florin Dobrin  •  23 Octombrie 2019, 15:22

asta o fost si va fi un ratat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează