FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Gabi Popescu, povești fabuloase de la începuturile carierei la Craiova: „Să vă spun de ce mă lua Tilihoi la palme”

Articol de GSP - Publicat marti, 08 octombrie 2019 16:23

Fostul internațional craiovean Gabi Popescu, 45 de ani, a povestit, azi, la GSP Live, despre începuturile carierei și a dezvăluit că atunci când era junior la Electroputere Craiova a fost nevoit să se antreneze chiar și fără minge.  

„Aveam 19 ani și eram la Electroputere. Eram 22 de oameni și abia venisem de la juniori. Erau 21 de mingi, dintre care 5-6 mai  bune. Aveam antrenament cu mingea și antrenorul a zis să luăm câte una pentru a face antrenament individual. 

Eu eram mai amărât și nu am mai prins minge. Stăteam pe teren, iar antrenorul mă întreabă «Tu de ce stai?». I-am zis «Nu am minge,  domn' profesor». Și mi-a spus «Când o să ajungi fotbalist, atunci o să ai mingea ta. Până atunci, aleargă și fă-te că ai mingea la picior». Am alergat așa. Eram un copil, eram «nobody» ”, a declarat Gabi Popescu la GSP LIVE. 
 

Gabi Popescu: „Negrilă m-a învățat să centrez, Tilihoi mi-a dat palme și șuturi în fund ca să fiu mai rău”  

Fostul mijlocaș a vorbit și despre primele sale antrenamente la Craiova și a povestit ce a învățat de la legendarii jucători ai Științei.

„Am furat și eu meserie, am văzut la unii și la alții. Am dat peste niște oameni de excepție. La Craiova, Negrilă m-a învățat să centrez. A stat cu mine până am învățat. Mă punea cu mâna cum să stau. M-a văzut că la 19 ani nu știam să centrez. Stătea în spatele meu, murea de nervi!

Ungureanu m-a învățat să schimb direcția, pentru că nu știam. Tilihoi mi-a dat răutate, Dumnezeu să-l odihnească! Un cantonament întreg mi-a dat palme și șuturi în fund. La antrenamente îl mai feream pe câte unul mai bătrân. Zicea «Îl ferești?» și mă lovea. «De acum, nu mai ferești pe nimeni!». Te înrăia!”, a adăugat Popescu. 

Gabi Popescu a crescut la juniorii lui Electroputere și a ajuns la Univeristatea Craiova în 1995, de unde a plecat în ianuarie 1998 la Salamanca. A mai jucat la U Craiova din decembrie 2000 până în iunie 2001.

VEZI ȘI:

VIDEO Ce a pățit Gabi Popescu la un „5 contra 2” cu Hagi și Gică Popescu: „În 10 minute s-a terminat antrenamentul” :D

VIDEO Gabi Popescu, omul care a făcut penalty-ul contra Croației la CM 1998: „Mă credeam fotbalist bun, dar mi-am dat seama cât de mic sunt” 

VIDEO+FOTO Gabi Popescu, detalii neștiute despre meciul de pomină de pe „Oblemenco” : „Nețoiu pusese mascații pe tunel”

VIDEO + FOTO Gabi Popescu a fost la GSP LIVE! Prima apariție publică după mulți ani » Cu ce se ocupă în prezent fostul internațional și soția, fostă prezentatoare TV

VIDEO Revelion cu Olăroiu: Gabi Popescu a rămas perplex! Ce a făcut Oli la 5 minute din noul an

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează