FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRU

GSP LIVE // VIDEO Sorin Cârțu, despre un episod controversat cu Alexandru Tudor: "Nu putea să greșească decât intenționat!"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 12:35

Arbitrul Alexandru Tudor, 47 de ani, a oficiat săptămâna trecută ultimul său meci la nivel de Liga 1. "Centralul" s-a retras și a primit la unison laude din partea vocilor din fotbalului românesc. 

"Brad Pitt" a avut însă parte și de critici. Azi dimineață, la GSP Live, Sorin Cârțu și-a adus aminte de un meci cu FCSB în care CS U Craiova a fost devaforizată de Tudor.

"Greșelile pe care Tudor le-a făcut în acel meci nu putea să le facă decât  intenționat! Am avut un conflict cu el, dar nu s-a lăsat cu nimic. A fost un meci care m-a marcat, chiar m-a durut că nu ne-am calificat mai departe în Cupă",a povestit Cârțu, la GSP LIVE. 

Partida a avut loc în decembrie 2014, în sferturile Cupei României, FCSB câștigând la limită, 1-0, la ultimul meci pe vechiul "Ion Oblemenco". Unicu gol al partidei a fost reușit de Raul Rusescu, în minutul 69, din penalty. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Cariera lui Sorin Cârțu, influențată de o afecțiune nemiloasă cu care s-a luptat 15 ani: "M-a dat în spate această boală"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
kordell
kordell  •  21 Decembrie 2018, 14:48

Asta a fost Stalinul fotbalului romanesc , inflexibil si plin de el luind mai mereu decizii gresite pe teren .

minell73
minell73  •  21 Decembrie 2018, 14:33

Tudor a fost un fcsb-ist convins. Pana acum vreo 2-3 ani (cand ceva s-a rupt intre el si clubul mafiot),a fost pro fcsb la toate partidele unde el a arbitrat-o.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close