FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

GSP LIVE // VIDEO Trei aranjamente cu Porumboiu, scoase la iveală: blat mascat în spatele transferurilor + povestea de la hotelul lui George Copos

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2019 10:26

Ciprian Damian, fostul președinte al celor de la FC Vaslui, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live și a scos la iveală două partide suspecte din perioadă petrecută în Liga 1.

 

1. Înțelegere cu Astra

Domnul Porumboiu i-a propus 600.000 de euro domnului Niculae, mascați prin transferul a doi jucători de la Astra. Era modul prin care decideau acel campionat. Nici nu știu cum îi chema. Nu erau relevanți pentru noi, erau doi jucători oarecare”, a afirmat Ciprian Damian la GSP Live.

2. Blat cu FC Argeș

„Eram la începutul aventurii noastre în Liga 1. Ocupam ultimul loc, iar toată lumea ne zicea că nu putem scăpa de la retrogradare dacă nu facem și noi un blat.

La un meci cu FC Argeș, la Vaslui, câștigat cu 3-0. Era domnul Nețoiu acolo în staff. Întâmplător, la acea dată a cumpărat și niște vile în Vaslui. Am fost chemat și ca martor într-un dosar penal despre această situație.

Vorbim de vara lui 2006. Atunci nu eram încă în conducerea clubului, ci conduceam firma de pază. Mă ocupam de niște protocoale și am auzit asta de la masă. E singurul meci pe care îl consider necurat”, a declarat Ciprian Damian la GSP Live. 

FC Vaslui a marcat două goluri din penalty, iar Gheorghe Rohat, de la argeșeni, a fost eliminat. 

vaslui arges

3. Înțelegere în biroul lui George Copos

„Am mers în biroul domnului Copos. Acolo, la acea dată, a avut loc o discuție pe tema campionatului. U Cluj decide campioana atunci. Dacă băteau, Vaslui mergea în cupele europene. Era vorba despre o premiere pentru domnul Walter, să se dea la o parte. Domnul Copos era intermediar al discuției. Nimeni nu va recunoaște nimic”.

Porumboiu, surprins de afirmații

„Eu în viața mea nu m-am dus la o echipă să se dea la o parte. Dacă era să joace corect, asta e altceva. Nu m-am dus să se dea la o parte.

Doamne Dumnezeule, ăsta e nenorocit. Stau de obicei la Crowne Plaza, la George (n.red. - Copos). Într-adevăr, prinde frânturi și le țese în nebunia lui de om turbat. Juca ultima etapa CFR cu U Cluj și ne-am întâlnit la o locație hotelieră si l-am intrebat pe Walter, era si Copos de față: «Joci corect? El a zis că nici vorbă ca să fie vorba de trucat!».

La care el, Damian, voia să dăm o prima. I-am zis «Du-te dracului cu prima ta»”, a declarat Porumboiu pentru GSP.ro. 

"La 3-0 cu FC Argeș, vă spun. Cunosc subiectul. A făcut un denunț la DNA, iar eu i-am făcut plângere penală pentru denunț calomnios. Eram plecat din țară, avea fiul meu logodna la Biaritz și eu trucam meciuri?"Adrian Porumboiu

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Ciprian Damian, fostul președinte al celor de la Vaslui, a oferit detalii incredibile despre modul în care Adrian Porumboiu a condus echipa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
masinameaeata
masinameaeata  •  25 Februarie 2019, 23:42
Postat de Tcaciuc Dorin pe 25 Februarie 2019, 16:47

Aceiași rețetă cu transferurile care nu ajută cu nimic, folosită și de becali! O mulțime de jucători veniți de la echipele care au ajutat fcsb , luați pe bani foarte mulți de fcsb și care de fapt ascund, alte “plăți”

Bravo, te-ai prins! Cum crezi ca fcsb-ul castiga la pas meciurile cu viitorul, botosani, etc? De ce crezi ca toti comenteaza ca bekali arunca cu sume mari de bani in fotablisti? Acum ca sa nu mai mituiasca, l-a invatat Porumboiu si cu Craciunescu cum sa faca, plateste sume mari la echipe care sa se lase batute. viitorul, botosani, astra, voluntari sunt glugi de coceni in fata fcsb-ului, partidele sunt dinainte castigate!

turbozero
turbozero  •  25 Februarie 2019, 22:37

porumboiu si damian au ajuns la cutite primul acuzandu-l de nereguli pe la clubul de fotbal si firme.. nu mi se pare relevant sa iei interviu unui dusman al subiectului interviului fiindca va exagera sau inventa lucrurile negative

univ_craiova1
univ_craiova1  •  25 Februarie 2019, 21:24

Oho câte campionate a câștigat fcsb cu arbitri ohoooo și booveanu de mititelu câte blaturi a făcut ohoooo

Vezi toate comentariile (5)
Comentează