FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi a prefațat meciul Viitorului de la Botoșani » Ce spune despre Drăguș, fotbalist aflat într-o eclipsă de formă: "Trebuie să fie cel mai fericit"

Articol de - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 16:17

Învinsă surprinzător pe teren propriu de Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-3, în urmă cu o săptămână, Viitorul încearcă să-și revină și să încheie turul sezonului regulat cu un succes în fieful celor de la FC Botoșani, în partida programată sâmbătă, de la ora 18.00, în etapa a 13-a.

"Este o deplasare grea, dar încercăm să ne îndeplinim obiectivul și să venim cu ceva acasă. Ne așteaptă o perioadă dificilă, iar echipa trebuie să reacționeze, să adune puncte, să arătăm că suntem competitivi și meirtăm să fim sus în clasament. Nu știm încă unde suntem, care este valoare echipei. Dacă vom crește, vor fi și rezultate", a spus managerul tehnic Gheorghe Hagi.

"Drăguș să fie cel mai fericit!"

Fără gol în ultimele jocuri, internațional Denis Drăguș a fost sfătuit de Hagi să se bucure de ceea ce i s-a întâmplat în ultimele luni.

"Drăguș trebuie să fie cel mai fericit jucător din România în acest moment, ținând cont de ceea ce s-a întâmplat cu el în ultimele luni. În rest, să fie modest, să muncească, să progreseze, să-și dorească să fie cel mai bun, pentru că mai are mult până să ajungă la maturitate.

Este un tânăr care a făcut un salt enorm într-un timp foarte scurt și trebuie să rămână cu picioarele pe pământ. Are multe de învățat până va deveni un jucător pe măsura talentului și valorii pe care le are”, a explicaT "Regele".

"ne dorim să ajungem din nou în play-off"

Suspendat în runda precedentă, Ianis Hagi speră să sărbătorească printr-o victorie cei 20 de ani pe care i-a împlinit în această săptămână.

"A fost greu să văd de pe margine meciul cu Sepsi, au simțit mai multe emoții decât în teren.

Trebuie să câștigăm la Botoșani și să reintrăm pe aceea linie bună a rezultatelor. Nu ne va fi ușor, pentru că gazdele sunt într-o formă bună , au jucători de calitate, mai ales în atac, plus antrenorul Costel Enache, pe care l-am avut și eu la lot și știu ce mentalitate imprimă. Ca și la Iași, suntem pregătiți să ne luptăm, să ne aplicăm principiile de joc. Sunt multe echipe echilibrate ca lot, clasamentul este strâns, dar ne dorim să ajungem din nou în play-off, unde am fost în ultimii 3 ani”, a spus căpitanul constănțenilor.

Delegația grupării de pe litoral a plecat astăzi cu avionul la Suceava, de unde își va continua drumul spre Botoșani au autocarul. După joc, constănțenii se vor muta la Iași, unde marți vor întâlni Poli în Cupa României.

"Va fi greu la Botoșani, suporterii împing mereu echipa de la spate. Au și jucători buni în față, Fabrini, Roman sau Ongenda. Trebuie să ne impunem jocul și să obținem un rezultat pozitiv, pentru că orice punct este important în lupta pentru play-off"
Bogdan Țîru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close